Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

PateoPedia - Pateo’s online Wholly Science-encyclopedie

PateoPedia
Lexicon Hemellichamen Wholly Science-Wegbereiders
Onderwerpen Historische Gebeurtenissen Publieke Personen
Wholly Science-Methoden Documentaires Hedendaagse Onderzoekers
Salveologie Algemeen Desinformanten

Weet je niet precies wat er hier wordt bedoeld met ‘desinformatie’ en ‘desinformant’, lees dan eerst even de betreffende introductiepagina.


Desinformant John Haan

Desinformant

John Haan

John Haan werd geboren op 20 september 1967. Sinds 2008 werkt hij met kristallen bollen. Wanneer zes kristallen bollen op de punten van een groot houten hexagram worden geplaatst, samen met nog eens achttien kristallen bollen op ieder lijnstuk, dan noemt hij dit een “stargate”, waarin iemand dan middenin kan gaan zitten. Deze “stargate” introduceerde hij vervolgens bij in Soest bij Niburu Health van onder andere Anton Teuben. Volgens Teuben heeft Anders Behring Breivik (13 februari 1979, die tegenwoordig ‘Fjotolf Hansen’ heet) in deze “stargate” gezeten, korte tijd voordat hij op vrijdag 22 juli 2011 betrokken was bij de massamoord op Noorse jongeren die voor een zomerkamp op een eiland verbleven. Een tripje met deze “stargate” maakt deel uit van de diensten die John Haan aanbiedt onder de naam “Dominus Cervix”, wat Latijn is voor ‘de hals van de Heer’. De grote vraag is natuurlijk door de hals van welke Heer zijn cliënten worden gevoerd.


Gerelateerd


Over de hier weergegeven informatie kan niet worden gecorrespondeerd. Doe je dit toch, dan zal dit ongelezen worden weggegooid. Alleen een formeel rectificatieverzoek is mogelijk, mits onderbouwd met verifieerbare feiten. Aanvullende feiten zijn echter altijd zeer welkom. Bedenk dat dit een gratis dienst aan jou is, waarmee je veel tijd kunt besparen; stel je dit niet op prijs, verlaat dan gewoon deze webpagina.


Deze pagina is geschreven door Johan Oldenkamp.

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/08/12.