Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

PateoPedia - Pateo’s online Wholly Science-encyclopedie

PateoPedia
Lexicon Hemellichamen Wholly Science-Wegbereiders
Onderwerpen Historische Gebeurtenissen Publieke Personen
Wholly Science-Methoden Documentaires Hedendaagse Onderzoekers
Salveologie Algemeen Desinformanten

Weet je niet precies wat er hier wordt bedoeld met ‘desinformatie’ en ‘desinformant’, lees dan eerst even de betreffende introductiepagina.


Desinformant Hank Monrobey

Desinformant

Henk Bor alias Hank Monrobey

De man die zichzelf “Hank Monrobey” noemt heet in werkelijkheid Hendrik H. Bor (29 december 1926). Zijn pseudo-achternaam komt voort uit het invoegen van het omgekeerde van zijn echte achternaam (Bor) aan het Engelstalige woord “money”. Dat is bedacht toen hij nog in de USA werkte en woonde. Daar is ook zijn pseudo-voornaam ontstaan als gevolg van de Engelstalige uitspraak van “Henk”. Eenmaal terug in Nederland startte hij het initiatief waaraan hij de naam gaf van “Citizens-Multi-National” (CMN). Daarin past hij echter dezelfde misleidende praktijken toe als de banken en de multinationals. De echte oplossing kan daarentegen alleen op een hoger niveau van begrijpen worden gevonden, en nadrukkelijk niet op hetzelfde niveau als waarop de problemen zijn ontstaan. Wie zich toch laat blij maken met deze dode mus zal vroeg of laat thuis komen van een koude kermis.


Over de hier weergegeven informatie kan niet worden gecorrespondeerd. Doe je dit toch, dan zal dit ongelezen worden weggegooid. Alleen een formeel rectificatieverzoek is mogelijk, mits onderbouwd met verifieerbare feiten. Aanvullende feiten zijn echter altijd zeer welkom. Bedenk dat dit een gratis dienst aan jou is, waarmee je veel tijd kunt besparen; stel je dit niet op prijs, verlaat dan gewoon deze webpagina.


Gerelateerd


Deze pagina is geschreven door Johan Oldenkamp.

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/01/23.