Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Startpagina Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

PateoPedia - Pateo’s online Wholly Science-encyclopedie

PateoPedia
Lexicon Hemellichamen Wholly Science-Wegbereiders
Onderwerpen Historische Gebeurtenissen Publieke Personen
Wholly Science-Methoden Documentaires Hedendaagse Onderzoekers
Salveologie Algemeen Desinformanten

Weet je niet precies wat er hier wordt bedoeld met ‘desinformatie’ en ‘desinformant’, lees dan eerst even de betreffende introductiepagina.


Desinformant Guido Jonkers

Desinformant

Guido Jonkers

Op 8 december 2008 startte Guido Jonkers (1956), die een achtergrond in marketing en het uitgeven van tijdschriften heeft, met de alternatieve nieuwswebsite WantToKnow.nl. Hoewel Guido onmiskenbaar een zeer een aimabele man is, publiceert hij helaas te vaak over onderwerpen waar hij zelf niet of nauwelijks echt verstand van heeft, naast alle onzin over buitenaardsen en engelen. Bovendien kan Guido niet zo goed tegen kritiek, en censureert hij er op zijn website daarom flink op los. Daarnaast voert helaas commercie ook op zijn website de boventoon, en lijkt populariteit voor hem belangrijker te zijn dan de soms pijnlijke waarheid. Wees daarom erg kritisch naar zijn publicaties, en laat je niet misleiden door de lengtes van zijn artikelen, want hij is heel bedreven in knippen en plakken. Met kwantiteit kun je immers soms heel goed het gebrek aan kwaliteit proberen te verhullen.


Over de hier weergegeven informatie kan niet worden gecorrespondeerd. Doe je dit toch, dan zal dit ongelezen worden weggegooid. Alleen een formeel rectificatieverzoek is mogelijk, mits onderbouwd met verifieerbare feiten. Aanvullende feiten zijn echter altijd zeer welkom. Bedenk dat dit een gratis dienst aan jou is, waarmee je veel tijd kunt besparen; stel je dit niet op prijs, verlaat dan gewoon deze webpagina.


Deze pagina is geschreven door Johan Oldenkamp.

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/07/07.