Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

PateoPedia - Pateo’s online Wholly Science-encyclopedie

PateoPedia
Lexicon Hemellichamen Wholly Science-Wegbereiders
Onderwerpen Historische Gebeurtenissen Publieke Personen
Wholly Science-Methoden Documentaires Hedendaagse Onderzoekers
Salveologie Algemeen Desinformanten

Weet je niet precies wat er hier wordt bedoeld met ‘desinformatie’ en ‘desinformant’, lees dan eerst even de betreffende introductiepagina.


Desinformant Everwijn Overberg

Desinformant

Everwijn Overberg

Everwijn Overberg (2 september 1972) uit Haaksbergen begon een hetze tegen Anton Teuben, destijds van Niburu.nl, nadat een behandeling bij Niburu Health de gezondheidsklachten van Overbergs partner juist had verergerd. Als uitlaatklep voor deze hetze riep hij de website Urubin.com in het leven (Urubin is Niburu achterstevoren). Ook diverse mensen die destijds met Teuben samenwerkten kregen met lastercampagnes door Overberg te maken, die zich op het internet “Kraven” noemt (deze naam uitgesproken hoor je geen verschil met het Engelstalige ‘craven’, wat ‘lafhartig’ betekent). Nadat Teuben definitief was ontmaskerd als oplichter ging Overberg zijn diensten opeens om onbegrijpelijke reden juist aan Teuben aanbieden, en werden Teubens opponenten vervolgens mikpunten van Overbergs volgende lastercampagnes, zoals bijvoorbeeld Maurice Wasbauer.


Over de hier weergegeven informatie kan niet worden gecorrespondeerd. Doe je dit toch, dan zal dit ongelezen worden weggegooid. Alleen een formeel rectificatieverzoek is mogelijk, mits onderbouwd met verifieerbare feiten. Aanvullende feiten zijn echter altijd zeer welkom. Bedenk dat dit een gratis dienst aan jou is, waarmee je veel tijd kunt besparen; stel je dit niet op prijs, verlaat dan gewoon deze webpagina.


Deze pagina is geschreven door Johan Oldenkamp.

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/08/12.