Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

PateoPedia - Pateo’s online Wholly Science-encyclopedie

PateoPedia
Lexicon Hemellichamen Wholly Science-Wegbereiders
Onderwerpen Historische Gebeurtenissen Publieke Personen
Wholly Science-Methoden Documentaires Hedendaagse Onderzoekers
Salveologie Algemeen Desinformanten

Weet je niet precies wat er hier wordt bedoeld met ‘desinformatie’ en ‘desinformant’, lees dan eerst even de betreffende introductiepagina.


Desinformant Evert Jan Poorterman

Desinformant

Evert Jan Poorterman

Evert Jan Poorterman (7 december 1953) is aan de haal gegaan met het levenswerk van Willem Hietbrink. Op basis van fonetische analyse van woorden kwam Hietbrink al in de tachtiger jaren van de vorige eeuw tot de conclusie dat het Oud-Nederlands, ook wel Diets genoemd, de moedertaal van alle talen zou zijn. Tegenwoordig doet Poorterman net alsof hij de bedenker zou zijn geweest van deze oertaaltheorie. De waarheid is dat deze theorie al bekend was in de zestiende eeuw, en wellicht nog veel eerder. Poorterman, die zichzelf ‘Professor Limpopo’ noemt, gebruikt daarvoor de zelfbedachte naam Kwando. Poorterman is verder een volgeling van Zecharia Sitchin, die beweerde dat Nibiru een extra planeet van ons zonnestelsel zou zijn. De waarheid is dat de Oude Soemeriërs met Nibiru doelden op de planeet Venus toen ze nog een komeet was, zoals uitgelegd in Toen er nog geen maan was. Alle echte deskundigen zijn het erover eens dat Poorterman vrijwel al zijn absurde beweringen uit zijn dikke duim heeft gezogen.


Over de hier weergegeven informatie kan niet worden gecorrespondeerd. Doe je dit toch, dan zal dit ongelezen worden weggegooid. Alleen een formeel rectificatieverzoek is mogelijk, mits onderbouwd met verifieerbare feiten. Aanvullende feiten zijn echter altijd zeer welkom. Bedenk dat dit een gratis dienst aan jou is, waarmee je veel tijd kunt besparen; stel je dit niet op prijs, verlaat dan gewoon deze webpagina.


Deze pagina is geschreven door Johan Oldenkamp.

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/01/23.