Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

PateoPedia - Pateo’s online Wholly Science-encyclopedie

PateoPedia
Lexicon Hemellichamen Wholly Science-Wegbereiders
Onderwerpen Historische Gebeurtenissen Publieke Personen
Wholly Science-Methoden Documentaires Hedendaagse Onderzoekers
Salveologie Algemeen Desinformanten

Weet je niet precies wat er hier wordt bedoeld met ‘desinformatie’ en ‘desinformant’, lees dan eerst even de betreffende introductiepagina.


Desinformant Coen Vermeeren

Desinformant

Coen Vermeeren

Coen Vermeeren (4 november 1962) studeerde lucht- en ruimtevaarttechniek aan de technische universiteit in Delft. Later werd hij werkzaam bij het Studium Generale van deze universiteit. In plaats van alle leugens over ruimtevaart inclusief de in scène gezette bemande maanvluchten te ontmaskeren richt deze pseudo-onderzoeker de aandacht op ongeïdentificeerde vliegende objecten, waarvan de ene heeft onzin is en de andere helft geheime militaire projecten betreft. Op woensdag 6 september 2017 werd bekend gemaakt dat Coen ‘in onderling overleg’ met het bestuur van deze voormalige technische hogeschool heeft besloten om op te stappen. Zal hij het dan dan nu wel aandurven om de nepmaanlandingen eindelijk aan te kaarten?


Over de hier weergegeven informatie kan niet worden gecorrespondeerd. Doe je dit toch, dan zal dit ongelezen worden weggegooid. Alleen een formeel rectificatieverzoek is mogelijk, mits onderbouwd met verifieerbare feiten. Aanvullende feiten zijn echter altijd zeer welkom. Bedenk dat dit een gratis dienst aan jou is, waarmee je veel tijd kunt besparen; stel je dit niet op prijs, verlaat dan gewoon deze webpagina.


Gerelateerd


Deze pagina is geschreven door Johan Oldenkamp.

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/09/09.