Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

PateoPedia - Pateo’s online Wholly Science-encyclopedie

PateoPedia
Lexicon Hemellichamen Wholly Science-Wegbereiders
Onderwerpen Historische Gebeurtenissen Publieke Personen
Wholly Science-Methoden Documentaires Hedendaagse Onderzoekers
Salveologie Algemeen Desinformanten

Weet je niet precies wat er hier wordt bedoeld met ‘desinformatie’ en ‘desinformant’, lees dan eerst even de betreffende introductiepagina.


Desinformant Boudine Berkenbosch

Desinformant

Boudine Berkenbosch

Boudine Maria Berkenbosch is naar eigen zeggen afgestudeerd in zowel psychologie als rechten. Op het internet noemt ze zichzelf “mr.drs. Bou”. Ze woont op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Ze is destijds een weblog begonnen omdat ze gelooft in de onschuld van Hüseyin Baybaşin. Op haar BouBlog censureert ze er flink op los, want ze duldt geen kritiek en staat ook niet open voor andere zienswijzen dan de hare. Daarnaast bleef ze desinformant Micha Kat de hand boven het hoofd houden, terwijl hij onmiskenbaar door de mand was gevallen. En Kat is bovendien niet de enige praatjesmaker die zij kritiekloos volgt, want dat deed ze bijvoorbeeld ook bij Marcel Vervloesem (1952 – 2018). Bovendien gelooft ze dat de corrupte rechtspraak uiteindelijk voor gerechtigheid zal gaan zorgen, waaruit blijkt dat ze helemaal niet snapt hoe het spel op deze planeet echt wordt gespeeld. Boze tongen beweren dat er bij haar een steekje los zit, en dat ze daarom nooit een levenspartner noch betaald werk heeft kunnen vinden.

Boudine vindt het niet leuk dat ze hier wordt ontmaskerd als desinformant. Daarom verzocht ze om dit te verwijderen. Dit kan echter alleen wanneer de getoonde informatie onjuist blijkt te zijn. Daarom is haar gevraagd zich openlijk te distantiëren van de megalomane en manische disinformant Micha Kat. Ze weigerde dit niet alleen, maar bestempelde dit verzoek zelfs als chantage. Er zit bij haar dus duidelijk een steekje los.


Gerelateerd:


Over de hier weergegeven informatie kan niet worden gecorrespondeerd. Doe je dit toch, dan zal dit ongelezen worden weggegooid. Alleen een formeel rectificatieverzoek is mogelijk, mits onderbouwd met verifieerbare feiten. Aanvullende feiten zijn echter altijd zeer welkom. Bedenk dat dit een gratis dienst aan jou is, waarmee je veel tijd kunt besparen; stel je dit niet op prijs, verlaat dan gewoon deze webpagina.


Deze pagina is geschreven door Johan Oldenkamp.

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2018/05/09.