Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

PateoPedia - Pateo’s online Wholly Science-encyclopedie

PateoPedia
Lexicon Hemellichamen Wholly Science-Wegbereiders
Onderwerpen Historische Gebeurtenissen Publieke Personen
Wholly Science-Methoden Documentaires Hedendaagse Onderzoekers
Salveologie Algemeen Desinformanten

 

Desinformanten ontmaskerd

Mensen zoeken op Pateo.nl

Wat is waar, en wat niet? Zodra je door hebt dat de officiële “waarheid” in opvallend veel gevallen niet helemaal klopt (en soms zelfs helemaal niet), dan ben je er nog niet, al denken velen overigens van wel. Want eveneens opvallend veel alternatieve “waarheden” zijn namelijk evenmin waar.

Om te voorkomen dat mensen wel de waarheid vinden, worden alle denkbare middelen ingezet. Zo worden er mensen betaald om doelbewust desinformatie te verspreiden of om waarheidszoekers zwart te maken. Maar ook via veel subtielere technieken als gedachtebeïnvloeding worden onderzoekers op een dwaalspoor gebracht.

Inmiddels zijn er vele dwaalsporen. Het nalopen van één daarvan kost al enorm veel tijd, laat staan dat je ze allemaal grondig onderzoekt. Die tijd wil ik jou graag besparen, en ook de teleurstelling zodra je beseft dat het inderdaad een dwaalspoor was.

Zelf heb ik wel al die tijd daarin gestoken. En als een gratis en vrijblijvende dienst aan jou wil ik je hierbij waarschuwen voor deze dwaalsporen. Dat doe ik door de mensen die deze dwaalsporen promoten te ontmaskeren als desinformanten. Het doel van deze lijst is niet om deze mensen af te branden. Het doel is om te waarschuwen tegen de onwaarheden die worden verkondigd. In veel gevallen weten de genoemde mensen zelf niet dat ze onwaarheden verkondigen, en menen ze juist het omgekeerde te doen. Het gaat daarom dan ook niet over deze mensen als boodschappers, maar uitsluitend over hun onware boodschappen. Kun je dat onderscheid niet maken, dan is deze gratis dienst niet voor jou bedoeld, en word je indringend verzocht deze webpagina te verlaten.

Ter verduidelijking, veel van de hieronder in alfabetische volgorde van de achternaam genoemde desinformanten zijn in mijn ogen zeer aardige mensen. Met hen als mensen heb ik in veel gevallen dan ook geen enkel probleem. Maar omdat ik jouw kostbare tijd respecteer, steek ik hier mijn nek uit en waarschuw ik jou voor hun desinformatie.

Sommige van de hier genoemde mensen belazeren opzettelijk de kluit. Bij hen is het opplakken van het predikaat van “desinformant” dan ook meer dan terecht. Maar er staan ook mensen in deze lijst die zich hebben laten meeslepen door hun eigen hersenspinsels, en daardoor ook steeds meer onwaarheden zijn gaan verkondigen. Omdat het voor mij ondoenlijk is om per mate van misinformatie lijsten te gaan bijhouden worden al deze mensen hier vermeld als “desinformant”, waarmee binnen de PateoPedia wordt bedoeld dat niet alleen hun voornaamste beweringen onwaar zijn, maar ook dat deze beweringen het vinden door anderen van wat wel waar is belemmeren.

Staat jouw naam in de onderstaande lijst, dan heb je uiteraard recht op een fatsoenlijk weerwoord. Wanneer dit weerwoord puur en alleen over jezelf gaat, en jij daarin uitlegt hoe jij dit ziet, dan zal dat weerwoord daar ook worden gepubliceerd nadat het daartoe is ingediend.

Lees voor een nadere toelichting hierop Pateo Nieuwsbrief nummer 169. Heb je aanvullende informatie voor dit Desinformanten-deel van de PateoPedia, neem dan contact op.


Over de weergegeven informatie in onderliggende webpagina’s kan niet worden gecorrespondeerd. Doe je dit toch, dan zal dit ongelezen worden weggegooid. Alleen een formeel rectificatieverzoek is mogelijk, mits onderbouwd met verifieerbare feiten. Ik bied deze dienst gratis aan, die jou heel veel tijd kan besparen, dus “beloon” me daar niet voor door te proberen om nog meer van mijn tijd hieraan te verspillen!


Vergelijkbare webpagina’s, eveneens geschreven door Johan Oldenkamp, zijn ook beschikbaar in het Engels en Duits.

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2018/10/13.