Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Espańol Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

 

OPSPORING VERZOCHT: Wie herkent deze zes criminele politieagenten?

 

Op donderdagmiddag 20 augustus 2020 op de Lange Vijverberg in Den Haag stormden zes ongeüniformeerde agenten uit een geblindeerd politiebusje (met kenteken TF-629-Z) en begonnen zonder enige aanleiding in te slaan op demonstranten tegen de invoering van de Spoedwet, waarover op dat moment werd vergaderd door de Tweede Kamer. Met wapenstokken in de hand sloegen ze in op weerloze vrouwen. Bovendien droeg tenminste één van deze criminele lafaards voor alle zekerheid een pistool op de rug, wat duidelijk te zien is op onderstaande foto’s.

Hun opdracht was om de vreedzame demonstranten uit te lokken tot woedende reacties. Dit alles vond overigens plaats terwijl er geüniformeerde agenten ter plaatse waren, zoals op onderstaande beelden is te zien. Direct na deze openlijke geweldpleging en mishandeling door politieagenten waarvan hun salaris iedere maand opnieuw wordt opgehoest door de gehele bevolking (dus inclusief de mensen die ze die middag doelbewust hebben mishandeld) stonden hun collega’s met honden klaar om de klus af te maken.

Dit bewijst voor iedereen die nog twijfelt hoe corrupt de politie is, of in ieder geval de Regionale Eenheid Den Haag. Dit is onacceptabel. Deze vijf mannen en deze ene vrouw dienen te worden aangehouden en berecht door een volkstribunaal. Herken jij één of meer van deze zes criminele agenten, neem dan contact op, want hier gaan we absoluut werk van maken!

Officieel vormden deze zes uitlokkers een aanhoudingseenheid, maar hun werkelijke rol was in ieder geval deze middag die van agent-provocateur. In de volksmond worden ze Romeo’s genoemd.

Hierbij wordt iedere politieagent uit de Regionale Eenheid Den Haag opgeroepen om deze zes criminelen te arresteren en voor te leiden aan de officier van justitie op basis van onderstaande beelden. Hiervoor hebben jullie een werkweek de tijd. Zijn deze zes aanhoudingen op vrijdag 11 september 2020 nog altijd niet verricht, dan is de gehele Regionale Eenheid Den Haag medeplichtig aan deze misdaden. En misschien is het een idee om jullie Beroepscode er nog eens op na te slaan! Kortom, pakken jullie zelf de corruptie binnen jullie Eenheid aan, of wachten jullie tot het volk dit gaat doen?

Hieronder volgen de beelden die dienen als bewijsmateriaal. Om te beginnen toont onderstaande foto enkele van deze criminele provocateurs vlak voordat ze naar de plaats delict werden gereden:

Vervolgens bewijst onderstaand filmpje (gemaakt door een Duitstalige demonstrant) dat deze zes agenten zonder enige aanleiding uit het busje komen om vreedzame demonstranten aan te vallen.

Ongeüniformeerde Haagse politieagenten vallen uit het niets vreedzame demonstraten aan:

Mocht de hierboven ingesloten video niet zichtbaar zijn in jouw webbrowser, bekijk deze dan rechtstreeks op BitChute.


De volgende twee filmpjes tonen de lafhartige aftocht van deze criminele politieagenten, vanuit twee verschillende invalshoeken.

Lafhartige ongeüniformeerde, bewapende Haagse politiecriminelen vluchten snel weg:

Mocht de hierboven ingesloten video niet zichtbaar zijn in jouw webbrowser, bekijk deze dan rechtstreeks op BitChute.


Haagse ongeüniformeerde politiecriminelen vallen vreedzame demonstranten aan:

Mocht de hierboven ingesloten video niet zichtbaar zijn in jouw webbrowser, bekijk deze dan rechtstreeks op BitChute.


Zoals in het eerste filmpje is te zien kwam als eerste de agent in korte broek uit het busje, gevolgd door zijn zwartgeklede collega:

Daarna kwam de agent met de zwarte pet:

En daarachter de man met de lichte pet:

Als vijfde kwam een tengere, zwartgeklede vrouw uit het politiebusje, gevolgd door een agent met een wit/blauwe pet:

Beiden hielden een wapenstok in hun rechterhand:

Een vrouwelijke demonstrant wordt afgetuigd door de agent in de korte broek. Ondertussen schermen zijn medeplichtige collega’s de plaats delict af:

Terwijl de mannen de menigte op een afstand houden mishandelt de vrouwelijke agent-provocateur een vrouw die op haar rug is geduwd. De vrouw op haar knieën was hun eerste slachtoffer:

Inzoomend op bovenstaande foto zien we dat bij de agent-provocateur in korte broek zijn geruite bloese door al het inslaan op die weerloze vrouw boven zijn pistool is gekomen:

Na dit lafhartige optreden trekken deze zes criminelen zich terug in het geblindeerde politiebusje:

Maar niet na nog een extra schepje bovenop de uitlokking te hebben gedaan:

Als laatste stapt de criminele vrouwelijke agent-prococateur in:

Herken jij haar? Neem dan contact op!

Terwijl het politiebusje (met kenteken TF-629-Z) met daarin deze zes criminelen in overheidsdienst langzaam wegrijdt zien we rechts twee geüniformeerde collega’s van hen staan. Waarom hebben zij hun collega’s niet gearresteerd voor openlijke geweldpleging?

Deze vreedzame demonstrant is tot bloedens toe in het gezicht geslagen door deze politieagenten:

Laten we er samen voor zorgen dat deze misdadigers en alle medeplichtigen berecht gaan worden door een volkstribunaal.

Deel dit bericht graag met zoveel mogelijk mensen, en vooral met mensen die in of rond Den Haag wonen. Dat kan via deze verkorte weblink: Pateo.nl/20200820. Op voorhand hartelijk dank voor jouw hulp. Samen staan we sterk!


Dit nieuwsbericht is op zaterdag 5 september 2020 geschreven door allround onderzoeker Johan Oldenkamp.

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2020/09/10.