Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

 

IN MEMORIAM: Jan van der Lee (1958 – 2020)

 
Jan van der Lee (1958-2020)

Johannes Josephus Maria van der Lee werd op dinsdag 19 augustus 1958 in Amsterdam geboren. Jan studeerde Machinebouw aan de hogere technische school. Hij trouwde en kreeg een dochter en een zoon. Hij woonde aan de zuidkant van Amsterdam in Ouderkerk aan de Amstel. Hij raakte helemaal in de ban van het grote mysterie van water. Aan zijn bedrijf gaf hij de naam “Vitaliteit Service”, van waaruit hij de AquaOPTIMIZER verkocht voor het verwijderen van de belastende informatie in water. In 2013 rondde hij een specialistische studie af in oeroude kennis (Vibrational Ancient Egypt). Na een opmerkelijk herstel van een hersenbloeding in 2014, waarbij hij de behandelende artsen verbaasd liet staan, is de 61-jarige Jan van der Lee geheel onverwachts overleden op zaterdag 8 februari 2020, thuis aan een hartstilstand.

Jan stond bekend om zijn uitgesproken zienswijzen. Vaak had hij het gelijk aan zijn zijde, zoals bleek uit zijn zeer succesvolle revalidatie, waarbij hij het voorgeschotelde eten categorisch weigerde en in plaats daarvan zorgde voor zijn eigen, gezonde voeding. Maar in zijn vechtscheiding kreeg hij geen gelijk, waardoor hij zijn kinderen de laatste jaren van zijn leven niet heeft mogen zien. Hier had hij erg veel verdriet van.

De uitvaart vond plaats op donderdagmiddag 13 februari 2020 vanaf 13:00 uur in ’t Chalet van begraafplaats Zorgvlied, gelegen aan de Amsteldijk 273, 1079 LL Amsterdam. Zijn lichaam werd begraven in de gezamenlijke grafheuvel van ’t Lalibellum, aan de achterzijde van de begraafplaats (aan de noordwestzijde). Aan de zijkant van de bovenste trede van de brede trap ernaast hangt zijn naamplaat.

De kist van Jan van der Lee (1958-2020) De graflocatie van Jan van der Lee (1958-2020)

De naamplaat van Jan van der Lee (1958-2020)

Aanvankelijk werd gedacht dat hij op vrijdag zou zijn overleden, maar later bleek dat hij op zaterdag nog berichten had geplaatst op Facebook, en die dag ook nog een WhatsApp-bericht had verstuurd. De datum van overlijden op bovenstaande naamplaat moet daarom nog worden gecorrigeerd.

De twee paar benen linksboven op de foto met Jans kist zijn van Jans zoon en dochter.


Dit ‘in memoriam’ is oorspronkelijk op maandagmiddag 10 februari 2020 geschreven door Johan Oldenkamp, een goede vriend van Jan.

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2020/02/14.