Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Pateo Nieuwsbrief № 188

 

Pateo Nieuwsbrief van zondag 16 juni 2019 over Openbaring ontcijferd

Door op de betreffende link te klikken ga je gelijk naar dat gedeelte van deze nieuwsbrief.


Ook de code van het Bijbelboek Openbaring gekraakt

De voorgaande Nederlandstalige nieuwsbrief dateert alweer van vier maanden geleden. Dat heeft verschillende redenen. De belangrijkste is dat ik in februari ben begonnen met het opnieuw vertalen en bestuderen van het laatste Bijbelboek genaamd Openbaring. Evenals andere Bijbelboeken, of in ieder geval belangrijke delen daarvan, is Openbaring in geheimschrift geschreven. Na eind 2017 het geheimschrift van Genesis (de hoofdstukken 1 – 11) te hebben gekraakt, en later ook dat van Exodus (de hoofdstukken 7 – 11), is dus nu ook Openbaring ontcijferd, allemaal dankzij mijn (voortschrijdende) kennis van Wholly Science.

Ik weet dus wat er echt werd bedoeld met deze Bijbelteksten, en dat is echt iets compleet anders dan wat gelovigen menen! Maar hoe leg ik dit uit aan anderen die minder of geen kennis hebben van Wholly Science? Dat lukt me namelijk niet in een dag, en zelfs niet in een hele week (wat ik overigens in april 2018 al een keer heb geprobeerd voor de ontcijfering van Genesis). Daarom ben ik begonnen met het maken van een online opleiding in Wholly Science. Daarvan zijn de eerste twee Niveaus ook beschikbaar in het Nederlands, maar vanaf Niveau 3 is deze opleiding vooralsnog alleen Engelstalig. Het uitleggen van de Esoterische betekenis van het boek Openbaring maakt deel uit van het afsluitende Niveau 5. Je weet dus nu waar je de Abrahamse mosterd kunt gaan halen.

Apokalypsis Decoded

Nog drie complete Pateo’s zelfkennisboekenreeksen leverbaar

Voor de twaalfde (en laatste) Zelfkennisweek, die begin vorige maand werd gehouden, werden de acht boekjes van Pateo’s zelfkennisboekenreeks opnieuw gedrukt. Van deze tweede druk zijn er nog maar drie complete reeksen leverbaar. Deze gedrukte zelfkennisboekjes kosten normaal € 10 per stuk, maar wie de gehele reeks koopt betaalt slechts € 50 (exclusief verzendkosten). Wie het eerst komt, die maalt ook het eerst, want op is op.

Pateo’s zelfkennisboekenreeks

LET OP: Ook de tweede druk van deze zelfkennisboekenreeks is inmiddels uitverkocht, en kan dus niet meer worden besteld. Deze boekjes zijn alleen nog digitaal leverbaar!


Daarnaast zijn er nog drie gedrukte titels in de aanbieding

Het is bijna zomer, en dus houdt Pateo’s webshop een spectaculaire summer sale. De gedrukte boeken ‘Toen er nog geen maan was’ en ‘Het Geheim van Genesis’ zijn tijdelijk afgeprijsd van € 11 per stuk naar slechts € 5 per stuk, exclusief verzendkosten. En wie twee of meer gedrukte boeken bestelt, betaalt ook maar de helft van de verzendkosten. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt, of totdat deze zomeruitverkoop voorbij is.

Toen er nog geen maan was
Het Geheim van Genesis
Genesis ontcijferd

Voor het boek ‘Genesis ontcijferd’ geldt een zelfs nog hogere korting. Wie dit gedrukte boek samen met de zeven bijbehorende video’s wil ontvangen betaalt hiervoor slechts € 100, exclusief verzendkosten. Zonder deze video’s kan dit gedrukte boek zelfs voor maar liefst € 50, exclusief verzendkosten, worden toegezonden.


Of misschien wil je een boek overnemen uit Pateo’s bibliotheek

De vele boeken uit Pateo’s bibliotheek verkeren veelal in uitstekende staat. Er zitten zelfs hagelnieuwe exemplaren tussen. Ze kunnen worden gekocht voor ieder redelijk prijsvoorstel. Overigens zijn nog lang niet alle titels ingevoerd. De komende tijd zullen er veel meer titels bij gaan komen. Ben je een bibliofiel of wil je iemand een bijzonder boek cadeau doen, neem dan af en toe eens een kijkje in Pateo’s bibliotheek.

Pateo’s bibliotheek

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

Pateo.NL : Wholly Science (“de helende hereniging van waarachtige Wetenschap en solide Spiritualiteit”)Af- of aanmelden

Dit is de honderdenachtentachtigste Nederlandstalige Nieuwsbrief van Pateo.NL. Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Bulletin @ Pateo.NL (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief naar jou is doorgestuurd, zowel vanuit jouw vorig e-mailadres als door iemand anders). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde e-mailadres te sturen, doe je het omgekeerde (wanneer je nog niet op de mailinglijst staat).


Deze Pateo Nieuwsbrief is ook beschikbaar in het Engels.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2019/07/07.