Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact


Grondslagen van Wholly Science

Grondslagen van Wholly Science

Introductie tot het allesomvattende paradigma

3e druk (2019/05/03), 2e druk (2019/01/07), 1e druk (2018/08/15)

ISBN 978-94-90765-28-6, 68 bladzijden

De universitaire “wetenschap”, die gebaseerd is op veel foute aannames, zoals de op zwaartekracht-gebaseerde astrofysica, is in feite een doorgeslagen geloofssysteem genaamd ‘sciëntisme’. Aan de andere kant is populaire “spiritualiteit”, waarin de ziel wordt verward met de geest, een ongefundeerd manipulatiesysteem dat diens gelovigen gevangen houdt in hun eigen verzinsels.

In zijn levenswerk heeft Johan Oldenkamp waarachtige wetenschap herenigd met zuivere spiritualiteit, omdat deze in feite twee zijden zijn van dezelfde waarheidsmedaille. Aan deze helende hereniging heeft hij de Engelstalige naam ‘Wholly Science’ gegeven. In dit boek legt hij het fundament uit van Wholly Science. Daarbij worden ook de belangrijkste onwaarheden van zowel het sciëntisme als populaire “spiritualiteit” blootgelegd.

Hoe te bestellen

Het e-boek kost € 17. Bij deze prijs inbegrepen is de bijbehorende videoreeks, zoals uitgelegd in bovenstaande video. Om het te bestellen stuur je een bericht naar: boekbestelling @ pateo.nl (zonder spaties), samen met een overboeking van het verschuldigde bedrag.


Tijdelijk aanbod

De derde druk van dit boek is in een kleine oplage verschenen. Zolang de voorraad strekt kan dit gedrukte boek worden geleverd voor € 25 exclusief verzendkosten maar inclusief de vijf bijbehorende video’s en het overeenkomstige e-boek. Wil je een gedrukt exemplaar kopen, neem dan zo snel mogelijk contact op. Maak pas geld over nadat duidelijk is dat het nog kan worden geleverd. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten € 3. Het totaalbedrag komt dan op € 28.


Dit boek is ook leverbaar in het Engels, Spaans, Frans en Duits.


   

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2019/05/02.