Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact


Grondslagen van Wholly Science

Introductie tot het allesomvattende paradigma

3e druk (2019/05/03), 2e druk (2019/01/07), 1e druk (2018/08/15)

ISBN 978-94-90765-28-6, 68 bladzijden

De universitaire “wetenschap”, die gebaseerd is op veel foute aannames, zoals de op zwaartekracht-gebaseerde astrofysica, is in feite een doorgeslagen geloofssysteem genaamd ‘sciëntisme’. Aan de andere kant is populaire “spiritualiteit”, waarin de ziel wordt verward met de geest, een ongefundeerd manipulatiesysteem dat diens gelovigen gevangen houdt in hun eigen verzinsels.

In zijn levenswerk heeft Johan Oldenkamp waarachtige wetenschap herenigd met zuivere spiritualiteit, omdat deze in feite twee zijden zijn van dezelfde waarheidsmedaille. Aan deze helende hereniging heeft hij de Engelstalige naam ‘Wholly Science’ gegeven. In dit boek legt hij het fundament uit van Wholly Science. Daarbij worden ook de belangrijkste onwaarheden van zowel het sciëntisme als populaire “spiritualiteit” blootgelegd.

Hoe te bestellen

Dit e-boek kost € 17. Bij deze prijs inbegrepen is de bijbehorende videoreeks, zoals uitgelegd in bovenstaande video. Om het te bestellen stuur je een bericht naar: boekbestelling @ pateo.nl (zonder spaties), samen met een overboeking van het verschuldigde bedrag.


Dit boek is ook leverbaar in het Engels, Spaans, Frans en Duits.


   

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2019/04/17.