Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Startpagina Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact


Genesis ontcijferd

Over de Esoterische Scheppingsverhalen

1e druk (2018/01/29), ISBN 978-94-90765-19-4, 112 bladzijden

We kennen allemaal het verhaal van Adam in het Paradijs, en ook dat van Noach en de Vloed. De meeste mensen geloven dat dit authentieke beschrijvingen van historische gebeurtenissen uit een heel ver verleden zouden zijn. Maar is dat wel zo?

In Genesis ontcijferd onthult Wholly Science-grondlegger Johan Oldenkamp de onderliggende Esoterische betekenissen van deze ogenschijnlijk historische verslagen. Wie de hierin onthulde betekenis van deze overbekende verhalen tot zich laat doordringen komt uiteindelijk oog in oog te staan met de Waarheid over God.

In Genesis ontcijferd wordt niet alleen de oorspronkelijke tekst van de eerste elf hoofdstukken van Genesis weergegeven, correct vertaald naar het Nederlands, maar vooral de Esoterische betekenissen ervan. In totaal bevatten deze elf Genesis-hoofdstukken zeven Esoterische Scheppingsverhalen. Voorheen dienden zoekers naar inzicht zich jarenlang te bewijzen in een inwijdingsschool, om zo maar een tipje van de Esoterische sluier opgelicht te krijgen. Via dit boek krijgt de lezer echter moeiteloos hiervan de volledige Esoterische Waarheid op een presenteerblaadje aangereikt. Wat wil je nog meer?


Hoe te bestellen

De prijs van dit unieke inwijdingsboek bedraagt € 150,- (exclusief € 4,50 verzendkosten binnen Nederland; voor verzending naar bijvoorbeeld België is dit € 13,-). Om het te bestellen stuur je een bericht naar: boekbestelling @ pateo.nl (zonder spaties), met daarin de adresgegevens voor de bezorging, samen met de overboeking van het verschuldigde totaalbedrag. Alleen in uitzonderlijke gevallen kan het voor dezelfde prijs ook als e-boek worden geleverd (uiteraard zonder verzendkosten).

LET OP: Voor vaste klanten van Pateo is er maximaal € 100,- korting mogelijk, tot een verkoopprijs van slechts € 50,- per boek.

Een nadere toelichting op deze ongebruikelijke boekprijs is te vinden in de 180ste Nieuwsbrief.


Vorm en inhoud

Helaas bevat deze eerste druk, vooral vanwege het door computerproblemen geen gebruik hebben kunnen maken van de woordafbreekfunctie en automatische spellingscontrole, enkele schrijffouten. Omdat de strekking in alle gevallen gelukkig wel duidelijk is doet deze sporadische foutieve vorm daarom niets af aan de volstrekt unieke inhoud van dit boek. Maar desalniettemin ontvang iedere koper van het gedrukte boek ook het e-boek waarin deze fouten zijn hersteld. In geval van twijfel over de juiste bewoording kan dan dit e-boek worden geraadpleegd.


Gerelateerd

De inhoud van dit inwijdingsboek wordt grotendeels ook onthuld in de afleveringen 6, 28, 29, 30, 32, 33, 34 en 35 van Heelige Schrift TV.


 

Dit boek is ook leverbaar in het Engels (voorlopig alleen als e-boek).


© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2018/02/15.