Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact


Het Geheim van Genesis

Over het verhaal van onze taal

2e druk (2016/03/21), 1e druk (2015/10/08), ISBN 978-94-90765-13-2, 104 bladzijden

Het boek Genesis vertelt ons dat Noach samen met zijn drie zonen en hun vrouwen een enorme overstroming hebben overleefd. De nakomelingen van Noachs oudste kleinzoon genaamd Gomer migreerden vervolgens naar het land van de Rijn en de Donau. Zij verlieten het land van de Eufraat en de Tigris voordat de Babylonische spraakverwarring ontstond, en spraken dus nog steeds de ene oertaal toen ze arriveerden in de lage landen langs de oostelijke Noordzeekusten. Het verhaal over de oorsprong van onze taal is het Geheim van Genesis dat in dit boek wordt onthuld.

‘Het Geheim van Genesis’ is het 34e boek van allround wetenschapper Johan Oldenkamp. Het bouwt voort op zijn voorgaande boek, getiteld ‘Toen er nog geen maan was’.


Hoe te bestellen

De prijs van het boek is € 11. Bij toezending komt daar € 3,50 verzendkosten bij (alleen binnen Nederland). Het boek kost € 1 voor wie het al eerder als e-boek heeft aangeschaft. Wie het als e-boek toegestuurd wil krijgen betaalt daarvoor € 10. Om het te bestellen stuur je een bericht naar: boekbestelling @ pateo.nl (zonder spaties).


Speciale aanbieding

Wie het ‘Het Geheim van Genesis’ bestelt samen met ‘Toen er nog geen maan was’ die betaalt via deze speciale aanbieding alleen de prijs van beide boeken (dus twee maal € 11), en hoeft geen verzendkosten te betalen (alleen binnen Nederland). Dit komt dus neer op een gezamenlijke prijs van slechts € 22 in plaats van twee maal is € 14,50 (oftewel € 29) voor afzonderlijke bestellingen. Pateo betaalt dan dus de verzendkosten.


© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/01/11.