Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact


De belevenissen van Olga en Olaf

(met illustraties door John Erkelens)

1e digitale druk (2015/06/05), ISBN 978-94-90765-17-0, 52 bladzijden

Eigenlijk zijn Olga en haar broertje Olaf twee heel gewone kinderen uit een heel gewoon gezin. Ze hebben alleen een oom die Leo heet. En deze oom Leo is toch wel een beetje anders dan alle andere volwassenen die Olga en Olaf kennen. Je zou kunnen zeggen dat oom Leo niet normaal is, want wijkt in zijn manier van denken nogal af van de overgrote meerderheid van de mensen. Maar dat betekent zeker niet dat oom Leo dom zou zijn. Integendeel, zelfs. En daarom gaan Olga en Olaf altijd gelijk te rade bij hun oom wanneer de overige volwassenen hen niet verder kunnen helpen. En ondertussen beleven Olga en Olaf daardoor de nodige avonturen. Want besmet met die andere kijk van oom Leo, wordt zelfs een verplicht bezoekje aan de zondagschool dolle pret.

Dit boekje over de belevenissen van Olga en Olaf is geschreven door Johan Oldenkamp. Nadat hij in 2008 besloot om zich volledig toe te leggen op het vinden van de waarheid over alles, heeft hij zich ontwikkeld tot een allround wetenschapper. In zijn werk heeft hij sindsdien waarachtige Wetenschap en zuivere Spiritualiteit herenigd tot één geheel. Dit volledig begrijpen van de Heelheid duidt hij aan met de Engelstalige naam Wholly Science. Voor hem hebben de woorden heelheid, ‘heel worden’ en healing dezelfde betekenis. Dat geldt ook voor de Engelstalige woorden Wholly (Heel) en Holy (Heilig), die niet alleen hetzelfde klinken, maar volgens hem dus ook hetzelfde betekenen. Het is dit Heilige Weten dat de mensheid kan bevrijden uit de onderdrukkende tirannie van de religies en de beperkende dogma’s van de universitaire verzinsels.

Hoe te bestellen

Dit e-boek is leverbaar voor € 5. Om het te bestellen stuur je een bericht naar: boekbestelling @ pateo.nl (zonder spaties).


© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/02/13.