Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact


Inleiding in de Salveologie

Over de wetenschap van leven in volle gezondheid

1e druk (2009/04/13), ISBN 978-90-813871-4-9, 156 bladzijden

De reguliere ‘geneeskunde’ kent het zogeheten placebo-effect. Dit effect treedt op wanneer een ‘medicijn’ zonder werkzame stoffen toch het gewenste resultaat bewerkstelligt. De verwachting dat het echt werkt is alleen al voldoende voor de daadwerkelijke werking. Het is meer dan opmerkelijk te noemen dat de oorzaak voor dit effect nooit verder is onderzocht.

Inleiding in de Salveologie’ laat zien waarom het placebo-effect optreedt. De mate van onze gezondheid wordt bepaald door het voortdurende samenspel van lichaam, gedachten en gevoelens. Aanhoudend negatieve gedachten maken het lichaam ziek. Een ziek lichaam maakt dat we ons slecht voelen. Een slecht gevoel brengt negatieve gedachten teweeg. Dit is slechts een voorbeeld van een negatieve gezondheidsspiraal.

Ons lichaam, gevoelens en gedachten vormen drie afzonderlijke gezondheidspijlers. Deze drie kernpijlers gaan respectievelijk over (1) de voortdurende opbouw van elementair kernweefsel, (2) de voortdurende uitwisseling van emotionele berichten en (3) de voortdurende omzettingen van subtiele energiestromen. Dit boek beschrijft de (wissel-) werking van deze drie fundamentele gezondheidspijlers.

Inleiding in de Salveologie’ is het derde boek van Dr. Johan Oldenkamp uitgegeven door Pateo, naast zes eerdere boeken van hem bij andere uitgevers. Van zijn hand publiceerde Pateo eveneens Bewustzijnsdynamiek en Aanklacht tegen de overheid.

Hoe te bestellen

Het gedrukte boek, dat destijds € 19,50 kostte, is al vele jaren uitverkocht. Dit boek is nu alleen nog leverbaar als een (gratis) e-boek. Om het te bestellen stuur je een bericht naar: boekbestelling @ pateo.nl (zonder spaties).


© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/01/11.