Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact


 

De echte Da Vinci-code

Pateo’s onthulling van het werkelijke geheim van Leonardo da Vinci (1452 – 1519)

     

LET OP: Vanwege het samenscholingsverbod is de echte Da Vinci-code inmiddels onthuld via een niet-openbare online video van 2½ uur. Deze zeer onthullende video kun je bekijken voor slechts € 15, zoals hieronder wordt aangegeven.


Wie het boek “The Da Vinci Code” (vertaald naar het Nederlands als “De Da Vinci Code”) van Dan Brown (1964), waarvan er wereldwijd meer dan 70 miljoen exemplaren werden verkocht, niet heeft gelezen, die heeft dan toch vast wel de verfilming ervan (uit 2006) gezien, met acteur Tom Hanks (1956) als professor Robert Langdon in de hoofdrol. Ondanks de vele historische onjuistheden in dit verhaal, menen toch opvallend veel mensen dat er een kern van waarheid in zou zitten. En dat was ook precies de bedoeling hiervan, want pulpschrijver Dan Brown is niets anders dan een marionet van een geheime organisatie binnen de mondiale Vrijmetselarij. Het gaat hier dan ook om opzettelijke misleiding binnen misleiding, waarbij het de bedoeling is dat de eerste misleiding wordt ontdekt, zodat de tweede als vanzelf voor waar wordt gehouden.


Johan Oldenkamp

Op zaterdagmiddag 25 april 2020 om 15:35 uur (dus op 25/4 om 25 voor 4) heeft allround wetenschapper Dr. Johan Oldenkamp, auteur van inmiddels 50 boeken, de echte Da Vinci-code onthuld via het beschikbaar stellen van een niet-openbare online video. Johan is de grondlegger van Wholly Science, waarin hij waarachtige wetenschap en zuivere spiritualiteit heeft herenigd. Daarbij is hij onder andere in de voetsporen getreden van Leonardo da Vinci (1452 – 1519), die als homo universalis (iemand die die al zijn faculteiten en vaardigheden heeft ontwikkeld) naast een geniaal kunstenaar vooral een allround wetenschapper was.

Voor iedereen die deze video heeft bekeken is er een week later, op zaterdagmiddag 2 mei, vanaf 13:00 uur de gelegenheid om hierover vragen te stellen tijdens een videoconferentie, ook wel webinar genoemd. Zorg hiervoor dat je de gratis software van Zoom vooraf hebt geïnstalleerd. De link naar de videoconferentie ontvang je dan 5 minuten voor aanvang. Is het toch niet duidelijk, neem dan even tijdig contact op.

Binnen de Christelijke wereld ontstond er destijds veel ophef over dit verfilmde boek van Brown, en dit had alles te maken met de beweringen daarin over de hoofdrolspeler in de Bijbelboeken van het Nieuwe Testament. Zo zou Jezus helemaal niet aan het kruis zijn gestorven, maar later zijn getrouwd met Maria uit Magdala en samen met haar kinderen hebben gekregen. En waar Christenen zich nog het meest aan stoorden was dat Jezus hierin als een gewoon mens wordt neergezet, en niet als een goddelijk wezen.

Waar Vrijmetselaar-marionet Brown echter met geen woord over rept is het wereldberoemde schilderij genaamd “Het Laatste Avondmaal” (waarvan de Italiaanse naam “Il Cenacolo” overigens “De Bovenkamer” betekent, daarmee doelend op de eetruimte). Op 2 mei a.s. te Hoevelaken zal Johan de ware identiteit van Jezus bewijzen door te tonen wat Da Vinci werkelijk heeft geschilderd aan het einde van de 15e eeuw van onze jaartelling. De echte Da Vinci-code onthult namelijk de waarheid over Jezus, en toont tevens de bedoeling achter het opzettelijke dwaalspoor dat is neergelegd in Browns roman.

Deze onthulling wil je niet missen. Meld je snel aan, zodat je ook jouw vragen kunt gaan stellen op 2 mei.


De echte Da Vinci-code op 02-05-2020

Middagprogramma


Prijs

De individuele prijs voor het kunnen bekijken van deze unieke onthulling bedraagt slechts € 15. Pas nadat deze vergoeding is betaald ontvang je de link naar deze besloten video.


Bestellen

Het bestellen van deze video gaat door het sturen van een emailbericht. Bestel je naast jezelf deze video ook voor één of meerdere anderen, vermeld dan naast alle namen indien nodig ook de betreffende emailadressen. En betaal dan graag gelijktijdig het verschuldigde totaalbedrag. Deelname aan de videoconferentie op 2 mei is pas na betaling verzekerd. Restitutie is niet mogelijk.


Boekentafel

In de zaal is een boekentafel. Hier kunnen een viertal door Johan geschreven boeken met een behoorlijke korting worden gekocht, namelijk onderstaande gedrukte titels. Ook zullen er diverse boeken uit Pateo’s bibliotheek worden uitgestald. Wil je er zeker van zijn dat de titel(s) die jij wilt kopen niet voor jouw neus worden weggekaapt, geef dan zo snel mogelijk aan wat jij wilt kopen, zodat dit voor jou kan worden gereserveerd.

Toen er nog geen maan was
Het Geheim van Genesis
Genesis ontcijferd
Grondslagen van Wholly Science

Masterclass

Deze presentatie wordt op donderdagavond 20 augustus 2020 tevens in het Engels gegeven in de Italiaanse stad Napels als een Wholly Science Master Class.


Verzoek

Wie wil één of twee deelnemers deze middag afhalen vanaf het treinstation van Hoevelaken. Ze arriveren beiden als het goed is om 12:14 uur. Lukt het jou om haar of hen even mee te nemen naar De Stuw, neem dan graag contact op, zodat jullie vooraf met elkaar in verbinding gebracht kunnen worden.

-->

© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2020/05/02.