Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact


De echte Da Vinci-code op 02-05-2020
 

De echte Da Vinci-code

Pateo’s onthulling van het werkelijke geheim van Leonardo da Vinci (1452 – 1519)

   

LET OP: Ondanks het samenscholingsverbod gaat de onthulling van de echte Da Vinci-code gewoon door! Maar dan wel online, via een videoconferentie. Meld je nu aan voor deze onthulling!

Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt eind april de link naar de besloten webpagina waarop de videopresentatie getiteld De echte Da Vinci-code kan worden bekeken. Op zaterdagmiddag 2 mei a.s. is er dan vanaf 13:00 uur de gelegenheid om hierover vragen te stellen tijdens een videoconferentie. Zorg hiervoor dat je de gratis software van Zoom vooraf hebt geïnstalleerd. De link naar de videoconferentie ontvang je dan 5 minuten voor aanvang. Is het toch niet duidelijk, neem dan even tijdig contact op.


Wie het boek “The Da Vinci Code” (vertaald naar het Nederlands als “De Da Vinci Code”) van Dan Brown (1964), waarvan er wereldwijd meer dan 70 miljoen exemplaren werden verkocht, niet heeft gelezen, die heeft dan toch vast wel de verfilming (uit 2006) ervan gezien, met acteur Tom Hanks (1956) als professor Robert Langdon in de hoofdrol. Ondanks de vele historische onjuistheden in dit verhaal, menen toch opvallend veel mensen dat er een kern van waarheid in zou zitten. En dat was ook precies de bedoeling hiervan, want pulpschrijver Dan Brown is niets anders dan een marionet van een geheime organisatie binnen de mondiale Vrijmetselarij. Het gaat hier dan ook om opzettelijke misleiding binnen misleiding, waarbij het de bedoeling is dat de eerste misleiding wordt ontdekt, zodat de tweede als vanzelf voor waar wordt gehouden.


Johan Oldenkamp

Op zaterdagmiddag 2 mei 2020 zal allround onderzoeker Dr. Johan Oldenkamp, auteur van inmiddels 50 boeken, deze dubbele bodem openen in een presentatiezaal centraal in Nederland. Johan is de grondlegger van Wholly Science, waarin hij waarachtige wetenschap en zuivere spiritualiteit heeft herenigd. Daarbij is hij onder andere in de voetsporen getreden van Leonardo da Vinci (1452 – 1519), die als homo universalis (iemand die die al zijn faculteiten en vaardigheden heeft ontwikkeld) naast een geniaal kunstenaar vooral een allround wetenschapper was.

Binnen de Christelijke wereld ontstond er destijds veel ophef over dit verfilmde boek van Brown, en dit had alles te maken met de beweringen daarin over de hoofdrolspeler in de Bijbelboeken van het Nieuwe Testament. Zo zou Jezus helemaal niet aan het kruis zijn gestorven, maar later zijn getrouwd met Maria uit Magdala en samen met haar kinderen hebben gekregen. En waar Christenen zich nog het meest aan stoorden was dat Jezus hierin als een gewoon mens wordt neergezet, en niet als een goddelijk wezen.

Waar Vrijmetselaar-marionet Brown echter met geen woord over rept is het wereldberoemde schilderij genaamd “Het Laatste Avondmaal” (waarvan de Italiaanse naam “Il Cenacolo” overigens “De Bovenkamer” betekent, daarmee doelend op de eetruimte). Op 2 mei a.s. te Hoevelaken zal Johan de ware identiteit van Jezus bewijzen door te tonen wat Da Vinci werkelijk heeft geschilderd aan het einde van de 15e eeuw van onze jaartelling. De echte Da Vinci-code onthult namelijk de waarheid over Jezus, en toont tevens de bedoeling achter het opzettelijke dwaalspoor dat is neergelegd in Browns roman.

Deze middagpresentatie wil je niet missen. Meld je snel aan want het aantal beschikbare stoelen is beperkt.


Locatie

Deze middagpresentatie zou worden gehouden bij De Stuw. Het adres is De Brink 10 te 3871 AM Hoevelaken. Maar vanwege het samenscholingsverbod is deze locatie noodgedwongen verplaatst naar het internet. Overigens is deze zaal nog niet geannuleerd, en bestaat er een kans dat het alsnog een fysieke bijeenkomst kan zijn, indien het samenscholingsverbod tijdig wordt opgeheven.


Middagprogramma


Deelnamekosten

De individuele deelnamekosten aan deze unieke onthulling bedragen slechts € 15. Pas nadat deze kosten zijn betaald is deelname verzekerd.


Aanmelden

De aanmelding gaat door het sturen van een emailbericht. Geef je naast jezelf ook één of meerdere anderen op, vermeld dan naast alle namen indien nodig ook de betreffende emailadressen. En betaal dan graag gelijktijdig het verschuldigde entreebedrag. Deelname is pas na betaling verzekerd. Restitutie is niet mogelijk.© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2020/03/31.