Logo Pateo.nl English Deutsch Русский Image of Terra
Español Italiano 中文
Français Türkçe العربية

© Pateo.nl : Wholly Science - Johan Oldenkamp

Introductie Wholly Science Pateo TV Video’s Pateo Nieuwsbrieven Over
Nieuws Videocursus Pateo Radio Boeken Linkjes Donaties
Agenda Heelige Schrift TV PateoPedia Artikelen Meer Contact

De verborgen betekenissen van de Genesis-verhalen

Op zondagmiddag 18 maart 2018 komt allround onderzoeker Johan Oldenkamp, auteur van bijna 50 boeken, naar de Hooizolder in Bunnik, iets ten oosten van Utrecht. Daar zal hij enkele opmerkelijke ontdekkingen onthullen zoals deze staan verwoord in zijn nieuwste boek ‘Genesis ontcijferd’.

Genesis ontcijferd

Locatie

De ingang naar ‘De Hooizolder’ is aan de achterzijde van de boerderij aan de Rijsbruggerweg 1a te 3981 HN Bunnik (kaart). Er is een ruime parkeerplaats aan de zijkant van het pad met betonnen platen dat voorheen doorliep tot aan de Achterdijk. Voor reizigers met het openbaar vervoer zal worden getracht een lift te arrangeren vanaf het treinstation van Bunnik. Geef dit dan duidelijk aan bij de aanmelding, evenals de aankomsttijd.

LET OP: Laat jij je leiden door een navigatiesysteem, geef dan als huisnummer “1” in, want niet altijd wordt “1a” herkend.


Tijden

De inloop is vanaf 12:30 uur. De presentatie begint om 13:00 uur en eindigt om 17:00 uur, met van ongeveer 14:30 uur tot 15:00 uur een pauze.


Deelnemersbijdrage

De toegangsprijs voor deze onthullende middag bedraagt slechts € 5,00 per deelnemer.


Aanmelding

Aanmelden via een bericht naar : Hooizolder @ Pateo.nl (zonder spaties). Kom je met meerdere personen, geef dan graag ook even de andere namen en e-mailadressen door.


Boeken

Tijdens deze middag kunnen de nog beschikbare gedrukte boeken die Johan heeft geschreven worden gekocht (met korting).


Historie

Op woensdag 3 oktober 2012, zondag 3 november 2013, zondag 9 maart 2014, zondag 29 juni 2014, zaterdag 1 november 2014, zaterdag 13 december 2014 en zondagmiddag 3 mei 2015 gaf Johan eerder een presentatie op de Hooizolder.© Pateo.nl : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2018/03/13.