SOPN zorgt voor ommekeer

 

Zeistenaar Dr. Johan Oldenkamp doet als lijsttrekker mee aan de Tweede Kamerverkiezingen van 12 september. Hij voert de langste kandidatenlijst aan, namelijk die van lijst 19, de SOPN. Zelf omschrijft de SOPN-lijsttrekker zijn nieuwe partij als een volksbeweging voor vrijheid, vitaliteit en verbondenheid (link). Volgens Oldenkamp is de SOPN de enige partij die open en eerlijk durft aan te geven waarom we als samenleving steeds verder in de problemen komen. Dat is volgens de SOPN omdat de oude politiek niet de belangen van het volk vertegenwoordigt, maar die van de banken en de multinationals. In het door hem geschreven partijprogramma van de SOPN staan deze vier letters voor Samenhang, Openheid, Participatie en Natuurzuiver (link). Volgens Johan Oldenkamp weet de bevolking niet wat erg echt speelt, omdat daarover momenteel geen enkele openheid wordt geboden. Daarom staat er op de verkiezingsposter van de SOPN 100% openheid. Volgens velen gaat de SOPN zorgen voor de noodzakelijke ommekeer in de politiek en in de samenleving. Meer informatie hierover is te vinden op SOPN.nl (link).

 

Allround wetenschapper Johan Oldenkamp kwam eerder in het nieuws vanwege zijn onthulling van de Klok van Gizeh (link), na daarvoor het priemritme te hebben ontdekt (link). In 2009 werd zijn zienswijze uitgelicht via het KRO-programma De Reünie (link). Ook is hij bij velen bekend vanwege zijn principiële zorgverzekeringsweigering (link). Johan Oldenkamp is auteur van 25 boeken, waarvan de meeste online gelezen kunnen worden via zijn website Pateo.nl (link).

 

Johan Oldenkamp beschouwt het als zijn missie om verborgen inzichten te onthullen. Zijn onthullingen doet hij in meerdere talen. Zijn Engelstalige videopresentatie over de Klok van Gizeh is inmiddels meer dan 30.000 maal bekeken (link). Hij ziet de SOPN dan ook veel breder dan alleen een Nederlandse politieke partij. Voor Johan Oldenkamp is de SOPN een internationale vrijheidsbeweging (link).

 

 

Update

 

De eerste alinea van bovenstaand artikel stuurde ik afgelopen zondagmiddag naar de redactie van het gratis huis-aan-huis-krantje in mijn woonplaats Zeist: De Nieuwsbode Zeist. Gisterochtend ben ik hierover telefonisch geïnterviewd. Mijn antwoorden zijn verwerkt in een artikel dat dezelfde dag nog online is gezet (link). Helaas stonden er in de eerste versie het artikel geen komma in het getal 76 miljard, want het aantal mensen op deze planeet is natuurlijk ongeveer 7,6 miljard. En de zinsnede ‘‘Wat mensen die jarenlang medicatie krijgen,” dient natuurlijk te zijn ‘‘Voor mensen die al jarenlang medicatie toegediend krijgen,”. Op 16 augustus zijn beide fouten op mijn verzoek hersteld.

 

Volgens mij heb ik trouwens gezegd: “6 tot 7 miljard mensen”. Deze teller geeft aan dat het werkelijke aantal levende mensen op deze planeet inmiddels boven de 7 miljard ligt: link.

 

Vandaag verschenen de eerste drie alinea’s van een vergelijkbaar artikel als eerste bericht linksboven op de voorpagina van de gedrukte versie van dit krantje onder de grote kop ‘Liefdevolle revolutie’, met als ondertitel ‘Zeistenaar lijsttrekker SOPN’. De resterende tien alinea’s van het krantenartikel staan rechtsboven op bladzijde 3 van dit huis-aan-huis-blad, wat een oplage heeft van 36.700. Klik hier om dit artikel online te lezen.

 

Zeist, woendagochtend 15 augustus 2012,

Johan Oldenkamp,

Lijsttrekker van de SOPN (link)