Nationale rouw om groot verlies

 

Laat ik voorop stellen dat ik meeleef met iedereen die een dierbare heeft verloren vanwege was er is gebeurd met passagiersvliegtuig MH17, vorige week donderdagmiddag (link, English). Verder ben ik het er hartgrondig mee eens dat er een dag van nationale rouw is afgekondigd, zoals vandaag het geval was. Er is inderdaad sprake van een groot verlies. En dan doel ik uiteraard op het verlies van waarheidsgetrouwe journalistiek.

 

Dit was al veel langer aan de gang, maar nu het zo dichtbij komt, en de feiten richting een compleet ander verhaal wijzen, wordt het nu toch de hoogste tijd dat iedereen gaat inzien dat het mainstream nieuws niets anders is dan pure propaganda, en in dit geval zelfs regelrechte oorlogspropaganda.

 

De volgende feiten worden door de marionet-politici en de hoerende journalisten van MainStream Media (MSM) consequent genegeerd:

 

1.    Er is geen enkel stukje bewijs dat Oekra´ense vrijheidstrijders (ook wel aangeduid als de pro-Russische separatisten, terwijl de MSM hen bij voorkeur aanduiden als rebellen, hopende dat dit klinkt als terroristen), het vliegtuig zouden hebben neergehaald. Net als destijds bij de gifgasaanslag in SyriŰ, riepen ook nu weer de marionet-politici uit de USA onmiddellijk en om het hardst wie het gedaan zou hebben. Ook deze keer kwamen ze met geen enkel bewijs voor hun voorgekookte bewering. En ook deze keer bleek het precies andersom te zijn, en bleek de USA en haar bondgenoten zelf betrokken te zijn bij de massamoord.

 

2.    Indien de Oekra´ense vrijheidstrijders het niet hebben gedaan, waarom koerst de EU onder aanvoering van de USA dan toch richting vergaande sancties tegen de Russische Federatie? Waarom staan de marionet-politici klaarblijkelijk te trappelen om een nieuwe koude oorlog te beginnen, die zo maar heel heet zou kunnen worden?

 

3.    Waarom vloog dit vliegtuig recht over het oorlogsgebied, terwijl tenminste de voorgaande tien vluchten met hetzelfde nummer (dus met dezelfde vliegroute) niet over dit gebied vlogen, maar veel zuidelijker? Waarom is deze route dus in noordelijke richting verlegd, zodat het precies over het oorlogsgebied kwam? Waarom is dit blijkbaar niet belangrijk voor zowel de MSM als de nabestaanden?

 

4.    Waarom zijn er in de MSM geen kritische geluiden over alle tegenstrijdigheden in de officiŰle lezing van wat er gebeurd zou zijn? YouTube staat inmiddels vol met filmpjes die aantonen dat in ieder geval een groot deel van wat van 10 kilometer hoogte naar beneden zou zijn gevallen, daar doelbewust is uitgestald. Inmiddels is al bekend geworden dat er in ieder geval ook delen van een ander vliegtuig zijn neergelegd. Uiteraard denken velen dan gelijk aan het sinds 8 maart jl. vermiste toetstel (MH370), van dezelfde luchtvaartmaatschappij en nagenoeg precies hetzelfde type (ook een Boeing 777). Wie zou dat hebben kunnen doen?

 

5.    Waarom is er in de MSM geen aandacht gegeven aan een youtube-video waarin zogenaamde Oekra´ense vrijheidstrijders met een Russische militair spreken over het neerhalen van dit internationale passagiersvliegtuig dat de dag voor het vertrek van de laatste MH17-vlucht werd gemaakt?

 

6.    Waarom is er in de MSM geen aandacht gegeven aan tenminste drie raketlanceerinstallaties van het Oekrainse leger dan kort voor de laatste MH17-vlucht snel werden geplaatst in het door de Oekra´ense vrijheidstrijders gecontroleerde gebied, om deze erna weer snel weg te halen, zoals aangetoond is met Russische satellietbeelden?

 

7.    Waarom is er in de MSM geen aandacht gegeven aan de Russische radarbeelden die aantonen dat er een Oekra´ens gevechtsvliegtuig is de buurt was van MH17 tot kort voordat MH17 van de radar verdween?

 

8.    Normaal zijn er in Oekra´ne twee tot drie radarinstallaties actief. In de dagen tot aan 17 juli jl. liep dit aantal zeer snel op. Op 17 juli waren er bijna 20 radarinstallaties actief. Vanaf 18 juli jl. waren dit dagelijks weer gewoon twee tot drie radarinstallaties. Waarom is er in de MSM hier geen aandacht gegeven?

 

9.    Op het moment dat vlucht MH17 van de burgerradar verdween vloog er een AWACS-vliegtuig van de USA boven de Zwarte Zee. Waarom zijn de beelden die dit vliegende commandopost heeft gemaakt niet vrijgegeven?

 

Er zijn vast nog wel meer cruciale vragen waar de MSM blijkbaar niet naar mag kijken van haar eigenaren. Het beeld is hopelijk wel duidelijk: Wakkere Nederlanders rouwen vandaag om de dood van waarheidsgetrouwe journalistiek, helemaal sinds IsraŰl nagenoeg gelijktijdig met deze MH17-zaak is gestart met een grondoffensief in het door haar gecreŰerde concentratiekamp genaamd Gaza. Waar blijft de MSM met het verslaan en vooroordelen van deze doelgerichte genocide?

 

Tot slot, welke rol de Russische Federatie speelt in het mondiale schaakspel is mij toch nog niet helemaal duidelijk. Dat de NATO-landen staan te trappelen om de internationale banken en het militair-industrieel complex nog rijker te maken door opnieuw een grote oorlog te beginnen is hopelijk iedereen nu wel duidelijk. Staat Valdimir Putin en de zijnen ook onder controle van dezelfde families, en worden we stapje voor stapje richting een derde Wereldoorlog gezogen, precies zoals bij beide voorgaande wereldoorlogen is gebeurd? Of toch niet, en probeert Rusland echt een stokje te steken voor het realiseren van een mondiaal fascistisch regiem? De toekomst zal het leren.

 

Wij be´nvloeden echter nu onze toekomst door onze vrienden en familieleden te helpen bij het lekprikken van de mainstream propagandamachine. Doe jij mee?

 

ę 23 juli 2014 ľ Pateo.nl : Wholly Science ľ Johan Oldenkamp