Geen Nieuwsuur, wel EenVandaag

 

Vanochtend vroeg belde ik met de redactie van Nieuwsuur om te vragen hoe laat ze vandaag precies zouden komen filmen, zoals afgelopen vrijdag was besproken. Mijn contactpersoon antwoordde dat ze mij net wilde gaan bellen om te vertellen dat Nieuwsuur toch geen item aan de SOPN ging besteden. Omdat ik wilde weten waarom dit opeens niet meer doorging, kreeg ik een vaag antwoord dat er iets actuelers zou zijn.

 

Zojuist werd ik echter gebeld door een redactiemedewerker van EenVandaag, de best bekeken actualiteitenrubriek van Nederland. Ze willen graag woensdag aanstaande (22 augustus) opnames komen maken, zodat deze komende donderdag kunnen worden uitgezonden in hun programma vanaf 18:15 uur op Nederland 1. Daarom heb ik ze uitgenodigd om woensdagmiddag vanaf 16:00 uur aanwezig te zijn bij de zogeheten ‘Denktank’. Uiteraard is dat geen echte SOPN-activiteit, maar er zullen dan vast en zeker de nodige SOPN-ers aanwezig zijn om een leuke reportage over de SOPN op te kunnen nemen. Ik zal mijn collega’s van de Denktank zodadelijk hierover informeren. Wil jij deze opnames bijwonen, laat het me dan even weten.

 

Verder heb ik toegezegd de link van onze eerste televisiespot te zullen toesturen nadat deze in het kader van het programma Zendtijd Politieke Partijen is uitgezonden op woensdagmiddag 22 augustus aanstaande vanaf 12:57 uur op Nederland 1. Deze spot is daartoe vandaag persoonlijk in Hilversum afgeleverd. Ik raad iedereen aan om deze tv-spot te bekijken (link), want deze is niet alleen 100% SOPN, het is volgens mij ook 100% geniaal!

 

Zeist, maandagmiddag 20 augustus 2012,

Johan Oldenkamp,

Lijsttrekker van de SOPN (link)

johan (at) SOPN.nl

 

Update:

Hieronder staat het fragment van EenVandaag zoals dat op vrijdag 24 augustus 2012 is uitgezonden op Nederland 1 vanaf ongeveer 18:39 uur.