Op Goede Vrijdag herdenken we de kruisiging van Jezus

 

Vandaag (vrijdag 18 april 2014) om 19:11 uur is het precies 118 dagen geleden dat Jezus werd gekruisigd. Dat betekent dat er precies 117 tussenliggende dagen zijn vanaf de daadwerkelijke dag van Jezus’ kruisiging tot aan de dag van vandaag, die om de één of andere reden ‘Goede Vrijdag’ wordt genoemd. Deze meest recente fixering van Jezus op het kruis van de Zodiak was immers op het moment van de winterzonnewende in 2013.

 

Binnen Wholly Science neemt het getal 117 een zeer bijzondere plaats is. Het getal 7 verwijst indirect naar God, en het getal 17 doet dat direct. Het getal 117 kunnen we daarom interpreteren als ‘1 is God’ en ‘God is 1’.

 

Heb je geen idee waar ik het over heb? Praat dan gerust verder over de Matthäus-Passion. Of wil je nu wel eens de werkelijke waarheid weten over Jezus? Bestudeer in dat geval Wholly Science (link).

 

Zelf ben ik de komende week in ieder geval volop met Wholly Science bezig, want dan ben ik in Frankrijk voor de Wholly Science Week. Omdat het dan wat stil zal zijn op Pateo.nl wil ik je graag de volgende vragen voorleggen:

 

o       Wat heeft het Christendom met de zon Helios?

o       Wat heeft het Judaïsme met de maan Luna?

o       Wat heeft de Islam met het planeet Venus?

 

In de eerstvolgende Pateo Nieuwsbrief, die zo rond 30 april a.s. verschijnt, zal ik deze vragen beantwoorden. Meen jij tenminste één van deze antwoorden te weten, mail me deze dan maar. Van iedere goede inzender zal ik desgewenst de naam noemen.

 

 

© 18 april 2014 – Pateo.nl : Wholly ScienceJohan Oldenkamp