Tweede update: Foto’s van de tweede zon?

 

 

Bovenstaande foto werd op donderdag 6 juni j.l. rond 21:20 uur te Koksijde (België) genomen door Hilde van de Perre. Wat is dat witte rondje rechtsonder de zon Helios? Een schittering in de lens? Hieronder zien we de stand van de binnenste planeten op dat moment (zelf na te zoeken via Solar System Life: link). Conclusie: Het witte rond bestaat uit de zonnestralen die via Mars richting onze planeet zijn gekaatst.

 

 

Eenzelfde wit rondje zien we ook op onderstaande foto, die op woensdag 27 maart j.l. om 15:04 uur in de Biesbosch werd genomen door Jeroen Ghuijs.

 

 

Uit onderstaand afbeelding kunnen we duidelijk zien dat het ook hier om Mars ging.

 

 

Later die middag (van 27 maart 2013), om 16:41 uur in Breda, maakte Jeroen ook nog onderstaande foto.

 

 

Het is hopelijk duidelijk dat het object rechts boven de zon Helios niet Mars kan zijn. Maar wat dan wel?

 

 

Vijf dagen later (op maandag 1 april (“nee, echt geen grap!”) om 18:11 uur), weer in Breda, schoot Jeroen vervolgens bovenstaande foto. Onderstaande afbeelding toont de planetenstand op dat moment.

 

 

Op het Engelstalige forum van AboveTopSecret.com staan vergelijkbare foto’s als bovenstaande, met daarbij de conclusie dat het om een schittering in de lens zou gaan (of lens flare in het Engels) : link. Zat diezelfde schittering dan ook in de ooglens van Jeroen, want hij zag dit ook met het blote oog?!

 

Over het ronde verschijnsel van de onderste van deze vier foto’s bestaat zelfs een Nederlandstalige wikipedia-pagina : link. Het verschijnsel wordt daar ‘parhelium’ genoemd, maar de correcte naam dient natuurlijk ‘par-helios’ te zijn. Het is alleen wel opvallend dat het witte rondje met de rode ‘hoorns’ binnen deze cirkel te zien is.

 

Voor de die-hard onderzoekers onder ons kreeg ik de volgende twee youtube-kanalen aanbevolen:

o       Suspicious0bservers : link

o       The00skyview : link

 

Kortom, is het witte rondje in de onderste twee foto’s de tweede zon, ook bekend als Nibiru, Marduk, Planeet X, en in de Bijbel (Openbaringen 8:10-11) benoemd als Alsem (of Wormwood in het Engels)? Wie het weet, die mag het nog steeds zeggen.

 

Klik hier om een eerder artikel van mij (van 11 maart 2011) over deze tweede zon te lezen.

 

Terra, donderdagavond 27 juni 2013

Johan Oldenkamp

 

(eerste versie: vrijdag 21 juni 2013; tweede versie (eerste update): zondagochtend 23 juni 2013)

 

© 2013, Pateo.nl : Wholly Science