De Waarheid over Alles

 

Op zondagmiddag 20 maart 2016 komt Johan Oldenkamp opnieuw naar Wiekevorst (in de Belgische provincie Antwerpen). Op deze eerste lentedag van 2016 deelt hij daar zijn allernieuwste onderzoeksresultaten naar de Waarheid over Alles.

 

Locatie

Herenthoutseweg 21

2222 Wiekevorst

 

Spreker

Allround wetenschapper Dr. Johan Oldenkamp is de auteur van bijna veertig boeken en de grondlegger van Wholly Science. Wholly Science is de hereniging van zuivere Wetenschap en gegronde Spiritualiteit. In de achttiende eeuw is de bestudering van de fysieke “beneden”-wereld losgetrokken van de bestudering van de metafysische “boven”-wereld. Het eerste werd vervolgens ondergebracht bij de universiteiten en het tweede bij de religies, waarbij met name het Vaticaan wordt bedoeld. Via Wholly Science heeft Johan beide werelden echter weer weten samen te brengen. Naast heel precies te kunnen aangeven wat er zoal niet klopt van wat de universiteiten en de religies zoal beweren, heeft hij ook de ontbrekende delen opnieuw kunnen invullen, aan de hand van gevonden sporen van kennis uit lang vervlogen tijden. Meer informatie over Johan en over Wholly Science is te vinden op zijn tientalige website Pateo.nl (link), evenals in uitsluitend het Engels op WhollyScience.org (link). Johan staat erom bekend de meest ingewikkelde zaken op een opvallend eenvoudige manier te kunnen uitleggen. Hij is namelijk gedreven om zaken tot op het bot te willen doorgronden om het zo volledig te kunnen begrijpen.

 

Programma

12:00 uur tot 12:30 uur: inloop & ontvangst

12:30 uur tot 14:00 uur: eerste deel van de lezing

14:00 uur tot 14:30 uur: korte pauze

14:30 uur tot 16:00 uur: tweede deel van de lezing

16:00 uur tot 16:30 uur: vragen & dialoog

16:30 uur tot 17:30 uur: napraten & uitloop

 

Deelnamebijdrage

Het entreebedrag om deel te kunnen nemen aan deze alles onthullende middag bedraagt € 25 per deelnemer. Daarbij inbegrepen ontvangt iedere deelnemer een exemplaar van het boek ‘Toen er nog geen maan was’ (link) ter waarde van € 11. Wie dit boek van 104 bladzijden al heeft aangeschaft kan voor € 14 naar binnen. Dat geldt ook voor de tweede helft van ieder koppel, indien zij niet beiden het boek willen aanschaffen. Desgewenst kan ook een ander boek met dezelfde prijs worden gekozen (zolang de voorraad strekt).

 

Aanmelding

De aanmelding voor deze avond gaat via het sturen van een emailbericht naar: Wiekevorst @ Pateo.nl (zonder spaties). Bij het aanmelden van meerdere deelnemers ook graag hun namen en emailadressen vermelden.

 

Facebook

Voor deze lezing is ook een event aangemaakt op Facebook: link.

 

Boeken

Tijdens deze middag kunnen ook andere door Johan geschreven boeken worden aangeschaft. Klik hier om meer te lezen over deze boeken. Wie minimaal één boek koopt, krijgt daarbij een gratis exemplaar van een Frontier Magazine (ter waarde van € 5,95), zolang de voorraad strekt.

 

Historie

Op donderdagavond 20 januari 2011, op zondagmiddag 26 januari 2014 en op zondagmiddag 15 juni 2014 gaf Johan eerder een lezing op deze locatie in Wiekevorst.

 

 

Pateo.nl : Wholly Science