Studiegroep Wholly Science Aalsmeer

 

(klik ook hier voor de onderwerpen per studiedag)

 

Wholly Science is de hereniging van zuivere wetenschap en gefundeerde spiritualiteit. De grondlegger van Wholly Science is allround wetenschapper Dr. Johan Oldenkamp, auteur van 37 boeken, voornamelijk over Wholly Science. Wholly Science is de ultieme synthese van vele zaken die ten onrechte uit elkaar zijn getrokken, zoals fysica & metafysica, chemie & alchemie, astronomie & astrologie, natuurlijk & bovennatuurlijk, en normaal & paranormaal.

 

Wil je weten hoe psychologie, neurofysiologie, sociologie, geschiedkunde, theologie, filosofie en antropologie allemaal over hetzelfde gaan, en hoe dit samenhangt met biologie, wiskunde, natuurkunde en scheikunde, dan wil je geheid deel uitmaken van deze unieke Studiegroep Wholly Science.

 

 

Locatie

Centrum Zonnewijzer, per adres: Business Center “Proefstation”, Linnaeuslaan 2b, 1431 JV Aalsmeer (routebeschrijving)

 

Data

De studiegroep komt ongeveer maandelijks op een zondag bijeen. Zie het onderstaande programma voor de betreffende data.

 

Tijden

o       09:30 uur tot 10:00 uur: inloop & ontvangst

o       10:00 uur tot 12:00 uur: eerste deel van studiedag

o       12:00 uur tot 12:30 uur: lunchpauze

o       12:30 uur tot 14:30 uur: tweede deel van de studiedag

o       14:30 uur tot 15:00 uur: theepauze

o       15:00 uur tot 17:00 uur: derde deel van de studiedag

o       17:00 uur tot 18:00 uur: napraten & uitloop

 

Studieleider

Meer informatie over Johan en over Wholly Science is te vinden op zijn meertalige website is Pateo.nl (link). Johan staat erom bekend de meest ingewikkelde zaken op een opvallend eenvoudige manier te kunnen uitleggen. Hij is namelijk gedreven om zaken tot op het bot te willen doorgronden om het zo volledig te kunnen begrijpen.

 

Programma

De studiegroep komt bijeen op de onderstaande studiezondagen:

 

Datum

Dag

21 februari 2016

1

6 maart 2016

2

3 april 2016

3

1 mei 2016

4

29 mei 2016

5

12 juni 2016

6

26 juni 2016

7

4 september 2016

8

2 oktober 2016

9

16 oktober 2016

10

27 november 2016

11

 

Op iedere studiewoensdag worden drie specifieke onderwerpen nader uitgediept. Dit programma per studiedag, dat onderweg nog kan worden bijgesteld, kan hier worden ingezien. Daarin is ook te lezen wat te doen wanneer een bepaalde studiedag is gemist, en hoe voor te bereiden op de eerstvolgende studiedag. Wie een studiedag moet missen kan deze eventueel ook inhalen door deel te nemen aan de desbetreffende dag van de Studiegroep in Zeist (link).

 

Videocursus

Iedere studiegroepdeelnemer wordt aangeraden de videocursus te volgen als huiswerk (zowel voorafgaand iedere studiedag als na afloop). En wanneer een studiedag is gemist, dan is het echt nodig om deze via de overeenkomstige delen van de videocursus in te halen. Op de 11e studiedag worden de Masterclass-video’s besproken.

 

Taal

De taal van ondersteunende powerpoint-presentaties is telkens voornamelijk Engels. De studiedagen zelf worden in het Nederlands gegeven.

 

Deelnamegeld

Het individuele deelnamegeld bedraagt per studiedag € 35 plus € 10 voor de zaalhuur. Het totaalbedrag voor de eerste tien studiedagen bedraagt derhalve € 450. Koffie, thee en lunch worden tegen een reële vergoeding verzorgd door Centrum Zonnewijzer.

 

Aanbevolen studieboek

Het Engelstalige e-boek getiteld “Wholly Science; On understanding it all” (€ 30) vormt een uitstekend naslagwerk voor de behandelde informatie. Dit e-boek kan het beste voorafgaand aan de start van deze Wholly Science-Studiegroep worden aangeschaft (link).

 

Aanmelden

Aanmelding voor deelname gaat door het sturen van een bericht naar Studiegroep Aalsmeer @ Pateo.nl (zonder spaties). Wie niet alle tien dagen volgt kan alleen deelnemen door de ontbrekende dagen via zelfstudie te compenseren aan de hand van het hierboven genoemde Wholly Science-studieboek (link).

 

Gedrukte boeken

Tijdens iedere studiedag kunnen ook diverse gedrukte boeken (link) worden gekocht, mits vooraf aangegeven.

 

Facebook

Voor deze studiegroep is er een event aangemaakt op Facebook: link. Door daar op “Gaat” te klikken kom je in verbinding met de overige deelnemers die daar ook op hebben geklikt.

 

http://www.pateo.nl/Links/WS_Studiegroep_Aalsmeer.htm

 

© 2016, Pateo.nl : Wholly Science