Kennismaken met Wholly Science

 

Wholly Science is de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit. De grondlegger van Wholly Science is de allround wetenschapper Dr. Johan Oldenkamp, auteur van meer dan 30 boeken, voornamelijk over Wholly Science. Wholly Science is de ultieme synthese van vele zaken die ten onrechte uit elkaar zijn getrokken, zoals fysica & metafysica, chemie & alchemie, astronomie & astrologie, natuurlijk & bovennatuurlijk, en normaal & paranormaal.

 

Wil je weten hoe psychologie, neurofysiologie, sociologie, geschiedkunde, theologie, filosofie en antropologie allemaal over hetzelfde gaan, en hoe dit samenhangt met biologie, wiskunde, natuurkunde en scheikunde, maak dan kennis met Wholly Science.

 

Wanneer?

Op drie dinsdagavond, telkens om de week: 9 juni, 23 juni en 7 juli (alledrie in 2015). Iedere avond begint om 19:30 uur (met een inloop vanaf 19:15 uur) en eindigt om ongeveer 23:00 uur.

 

Locatie

Studio ZE-IS-T BEWUST, Beatrixlaan 6, 3708 CA Zeist

 

Studieleider

Meer informatie over Johan en over Wholly Science is te vinden op zijn meertalige website is Pateo.nl (link). Johan staat erom bekend de meest ingewikkelde zaken op een opvallend eenvoudige manier te kunnen uitleggen. Hij is namelijk gedreven om zaken tot op het bot te willen doorgronden om het zo volledig te kunnen begrijpen.

 

Taal

De taal van ondersteunende powerpoint-presentaties is telkens voornamelijk Engels. De avonden zelf worden in het Nederlands gegeven.

 

Deelnamegeld

Het individuele deelnamegeld bedraagt € 15 per avond inclusief koffie en thee.

 

Aanbevolen studieboek

Iedere deelnemer wordt aangeraden alle delen van het Engelstalige e-book getiteld “Wholly Science; On understanding it all” vooraf aan te schaffen (voor € 30) en minimaal één maal te hebben doorgelezen (link).

 

Aanmelden

Aanmelding voor deelname gaat door het sturen van een bericht naar Zeist @ Pateo.nl (zonder spaties).

 

Boeken

Tijdens iedere avond kunnen de volgende boeken worden gekocht:

o       Understanding God; The Wholly Science Handbook’ (tweede druk: € 17)

o       Dienen onder God; Over de essentie van ware Godsdienst’ (tweede druk: € 5)

Klik hier om meer te lezen over deze boeken.

 

Vervolg

Bij voldoende belangstelling groeit deze kennismakingsreeks door tot een volwaardige Studiegroep Wholly Science.

 

 

Pateo.nl : Wholly Science