De Ware Menselijke Geschiedenis

 

Op zondagmiddag 3 mei a.s. wordt in ‘De Hooizolder’ te Bunnik (iets ten oosten van Utrecht) een extra uitgebreide lezing gegeven over de ware menselijke geschiedenis. Niet alleen zullen dan alle bewijzen worden besproken die deze echte geschiedenis van de mensheid op deze planeet onmiskenbaar aantonen, ook is er veel ruimte voor interactie en gezamenlijke besprekingen van deze onthullingen in de unieke ruimte van deze Hooizolder.

 

Programma

o       12:00 uur tot 12:30 uur: inloop met koffie en thee

o       12:30 uur tot 14:00 uur: De Ware Menselijke Geschiedenis, Deel 1

o       14:00 uur tot 14:15 uur: pauze

o       14:15 uur tot 15:45 uur: De Ware Menselijke Geschiedenis, Deel 2

o       15:45 uur tot 16:00 uur: pauze

o       16:00 uur tot 17:30 uur: De Ware Menselijke Geschiedenis, Deel 3

o       17:30 uur tot 18:00 uur: napraten en uitloop

 

Locatie

De ingang naar ‘De Hooizolder’ is aan de achterzijde van de boerderij aan de Rijsbruggerweg 1a te 3981 HN Bunnik (google maps). Er is een ruime parkeerplaats aan de zijkant van het pad met betonnen platen dat voorheen doorliep tot aan de Achterdijk. Voor reizigers met het openbaar vervoer zal worden getracht een lift te arrangeren vanaf het treinstation van Bunnik. Geef dit dan duidelijk aan bij de aanmelding, evenals de aankomsttijd.

NB. Laat jij je leiden door een navigatiesysteem, geef dan als huisnummer “1” in, want niet altijd wordt “1a” herkend.

 

Taal

Deze lezing wordt in het Nederlands gegeven. Het getoonde materiaal is in het Engels, maar het zal dus in het Nederlands worden toegelicht.

 

Inleider

Deze lezing wordt gegeven door Dr. Johan Oldenkamp, grondlegger van Wholly Science. Johan is auteur van 31 boeken (voornamelijk over Wholly Science). Zijn meertalige website is Pateo.nl (link). Johan staat erom bekend de meest ingewikkelde zaken op een opvallend eenvoudige manier te kunnen uitleggen. Hij is namelijk gedreven om zaken tot op het bot te willen begrijpen.

 

Deelnamebijdrage

De individuele deelnamebijdrage voor deze unieke lezing bedraagt € 15 (inclusief zaalhuur, een bijdrage voor koffie of thee en een exemplaar van een gedrukt boekje of een e-boek ter waarde van € 5).

 

Aanmelden

Aanmelden gaat door het sturen van een berichtje naar Hooizolder @ Pateo.nl (zonder spaties).

 

 

Pateo.nl : Wholly Science