De Ware Menselijke Geschiedenis

 

Psycholoog, gepromoveerd wetenschapper, en auteur van maar liefst 31 boeken, Johan Oldenkamp komt op woensdagavond 29 april naar Heerlen. Johan Oldenkamp verricht al jaren gedegen onderzoek naar de waarheid achter de desinformatie waarmee de mensheid dagelijks wordt overspoeld. In deze onthullende lezing vertelt hij over de belangen achter de schermen en waarom de geschiedenis is vervalst. Wie zijn wij werkelijk? In welk tijdperk leven we nu? En wat betekent dit voor het bewustzijn van de mensheid?

 

Op deze avond gaat Johan Oldenkamp terug in de tijd. Volgens het Epos van Gilgamesh uit het oude Sumerië was er lang geleden een enorme overstroming. De held van dat oude verhaal was Ziusudra, ook wel bekend als Noach uit het boek Genesis, die erin slaagde om deze zogenaamde zondvloed overleven. Was dit werkelijk een historische gebeurtenis? Zo ja, wanneer is dit dan precies gebeurd? Verder schreef Plato uit het oude Griekenland over de val van Atlantis. Ook hier is het weer de vraag of dit werkelijk een historische gebeurtenis is geweest? En zo ja, wanneer was dit dan?

 

Johan Oldenkamp zal wetenschappelijk bewijzen dat beide historische gebeurtenissen werkelijk hebben plaatsgevonden. Hij zal bovendien voor beide aantonen wanneer dat is geweest. De bewijzen die hij zal tonen zullen zo overtuigend zijn, dat na afloop iedereen zal begrijpen wat de ware menselijke geschiedenis is geweest (die sterk afwijkt van wat er in de officiële geschiedenisboeken staat opgetekend). Het wordt de hoogste tijd dat we de waarheid over onze echte geschiedenis leren kennen, opdat wij weten wie wij werkelijk zijn. Ook zal Johan Oldenkamp toelichten in welke fase de mensheid zich nu bevindt. Wat is er gaande? Wat is belangrijk om nu te weten?

 

Locatie

De Admiraal, Heerlerbaan 107, Heerlen

 

Aanvang

20:00 uur

 

Entrée

€ 15

 

Reserveren

Aanmelden via: info@jijbenteenwonder.nl, graag met een afschrift aan heerlen @ pateo.nl (zonder spaties). Kom je met meerdere personen, geef dan graag ook even de andere namen en e-mailadressen door.

 

Pateo.nl : Wholly Science