De symboliek van de kerstboom

 

Op zondagochtend 28 december a.s. geeft Johan Oldenkamp bij het Platform Nieuwe Tijds Energie in Amsterdam-West uitleg over de symboliek van de kerstboom. Achter de manier waarop wij de kerstboom optuigen zit namelijk een glasheldere logica. Het is buitengewoon opvallend dat we deze kerstboom al vele generaties zo optuigen, terwijl nagenoeg niemand ook maar iets van die logica weet. Deze lezing is bedoeld om een einde te maken aan die onwetendheid.

 

Organisatie

Platform Nieuwe Tijds Energie (website)

Natasja Boons (babochkahealing@gmail.com of 06-40795496)

 

Nieuwe Locatie

Joos Banckersplantsoen 4

1056 LC Amsterdam

 

Programma

o       10:30 uur tot 12:00 uur: Lezing over de symboliek van de kerstboom

o       12:00 uur tot 13:00 uur: gemeenschappelijke lunch

o       13:00 uur tot 16:00 uur: elementaire basis afstemming (EBA), healing circle en expressie

 

Over de spreker

Johan Oldenkamp is grondlegger van Wholly Science en is auteur van 31 boeken (voornamelijk over Wholly Science). Zijn meertalige website is Pateo.nl (link). Johan staat erom bekend de meest ingewikkelde zaken op een opvallend eenvoudige manier te kunnen uitleggen. Hij is namelijk gedreven om zaken tot op het bot te willen begrijpen.

 

Deelnamebijdrage

De bijdrage is 66 euro. Dit is inclusief lezing, lunch en workshop EBA. Leg alvast een lijntje en kom met z’n tweeën, dan betaalt ieder 55 euro. Of mail/bel de organisatrice dan legt zij een lijntje voor je. Er is korting voor minima. Van de bijdrage vloeit 10 procent terug naar het platform om (ook) een collectief financieel draagvlak te creëren.

 

Aanmelden noodzakelijk

Aanmelden via: babochkahealing@gmail.com, graag met een afschrift aan amsterdam @ pateo.nl (zonder spaties). Kom je met meerdere personen, geef dan graag ook even de andere namen en e-mailadressen door.

 

Pateo.nl : Wholly Science