Workshop Harmonische Cijferkunde

 

Op zaterdagmiddag 13 december a.s. wordt in ‘De Hooizolder’ te Bunnik (iets ten oosten van Utrecht) voor het eerst de workshop Harmonische Cijferkunde gehouden. Wil jij alles weten over de zogeheten Fibonacci-cijferreeks, over Vortex-gebaseerde Mathematica zoals ontwikkeld door Marko Rodin en/of over magische getalsvierkanten, dan wil je deze unieke workshop niet missen. Aan het einde van deze workshop ben je in staat om de harmonie van cijfers in één, twee èn drie dimensies te doorgronden. Wat velen Sacrale of Heilige Geometrie noemen, dat wordt binnen Wholly ScienceHeelheidsgeometrie’ genoemd, of ‘Wholly Geometry’ in het Engels. Na deze workshop van 3 maal anderhalf uur heeft deze Geometrie van de Heelheid geen geheimen meer voor jou. Sterker nog, je maakt in deze workshop kennis met de Taal van God, want die taal is een cijfertaal!

 

 

Programma

o       12:00 uur tot 12:30 uur: inloop met koffie en thee

o       12:30 uur tot 14:00 uur: Harmonische Cijferkunde Deel 1

o       14:00 uur tot 14:15 uur: pauze

o       14:15 uur tot 15:45 uur: Harmonische Cijferkunde Deel 2

o       15:45 uur tot 16:00 uur: pauze

o       16:00 uur tot 17:30 uur: Harmonische Cijferkunde Deel 3

o       17:30 uur tot 18:00 uur: napraten en uitloop

 

 

Locatie

De ingang naar ‘De Hooizolder’ is aan de achterzijde van de boerderij aan de Rijsbruggerweg 1a te 3981 HN Bunnik (google maps). Er is een ruime parkeerplaats aan de zijkant van het pad met betonnen platen dat voorheen doorliep tot aan de Achterdijk. Voor reizigers met het openbaar vervoer zal worden getracht een lift te arrangeren vanaf het treinstation van Bunnik. Geef dit dan duidelijk aan bij de aanmelding, evenals de aankomsttijd.

NB. Laat jij je leiden door een navigatiesysteem, geef dan als huisnummer “1” in, want niet altijd wordt “1a” herkend.

 

Taal

Deze workshop wordt in het Nederlands gegeven. Het getoonde materiaal is in het Engels, maar zal dus in het Nederlands worden toegelicht. Bovendien spreken de cijfers voor zich!

 

 

Workshopleider

De workshop wordt gegeven door Dr. Johan Oldenkamp, grondlegger van Wholly Science. Johan is auteur van 30 boeken (voornamelijk over Wholly Science). Zijn meertalige website is Pateo.nl (link). Johan staat erom bekend de meest ingewikkelde zaken op een opvallend eenvoudige manier te kunnen uitleggen. Hij is namelijk gedreven om zaken tot op het bot te willen begrijpen.

 

 

Deelnamebijdrage

De individuele deelnamebijdrage voor deze unieke workshop bedraagt € 50 (inclusief een Engelstalig boek t.w.v. € 17 met daarin vrijwel alle gepresenteerde informatie als naslagwerk).

 

 

Aanmelden

Aanmelden gaat door het sturen van een berichtje naar 121314 @ Pateo.nl (zonder spaties). De datum van deze workshop is immers: December 13, ’14.

 

 

Vervoerverzoek

Een deelneemster uit Berkel en Rodenrijs zou graag met iemand meerijden. Kun jij haar meenemen? Zo ja, geef dit dan even aan bij de aanmelding, dan worden jullie met elkaar in contact gebracht.

 

 

Pateo.nl : Wholly Science