Pateo Vrienden Middag met als thema IETS

 

Op zaterdagmiddag 1 november a.s. wordt in ‘De Hooizolder’ te Bunnik (iets ten oosten van Utrecht) een gezellige èn informatieve middag gehouden voor vrienden (v/m) van Pateo.nl.

 

IETS = Innovative Energy Technology & Science

Het thema voor deze vriendenmiddag van Pateo.nl is IETS, wat staat voor Innovative Energy Technology & Science. Diverse toonaangevende IETS-deskundingen uit Nederland en Vlaanderen zullen deze middag naar verwachting openlijk hun inzichten met elkaar en de overige aanwezigen delen. Lees voor een duidelijk overzicht van achtergrondinformatie over IETS het Engelstalige e-bookMagic Donut Inside’ (pdf), geschreven door Ir. Caspar Pompe, die deze middag ook aanwezig zal zijn (klik hier voor de Nederlandstalige versie getiteld ‘De Magische Ring is overal’).

 

Samenwerking & Ondersteuning

De open uitwisselingsbijeenkomst over IETS is mede tot stand gekomen door Rob Brekel. Deze bijeenkomst wordt bovendien ondersteund door Frank Bonte van Nulpuntenergie.net (link). Beiden zullen bij deze middag aanwezig zijn.

 

Locatie

De ingang naar ‘De Hooizolder’ is aan de achterzijde van de boerderij aan de Rijsbruggerweg 1a te 3981 HN Bunnik (google maps). Er is een ruime parkeerplaats aan de zijkant van het pad met betonnen platen dat voorheen doorliep tot aan de Achterdijk. Voor reizigers met het openbaar vervoer zal worden getracht een lift te arrangeren vanaf het treinstation van Bunnik. Geef dit dan duidelijk aan bij de aanmelding, evenals de aankomsttijd.

 

Programma

o       12:30 uur tot 13:00 uur: inloop met koffie en thee

o       13:00 uur tot 13:45 uur: Korte nieuwsupdate Wholly Science (door Johan Oldenkamp)

o       13:45 uur tot 14:30 uur: Interactieve presentatie over IETS (door Rob Brekel)

o       14:30 uur tot 15:00 uur: pauze met koffie en thee

o       15:00 uur tot 16:00 uur: Vervolg interactieve presentatie over IETS

o       16:00 uur tot 16:30 uur: Gezamenlijk kijken naar het NTR-programma Vals Plat op NPO 2 (link)

o       16:30 uur tot 17:30 uur: napraten en uitloop

 

Deelnamebijdrage

De individuele deelnamebijdrage voor de zaalhuur bedraagt € 5. Daarnaast is een vrije gift voor Pateo.nl zeer welkom!

 

Aanmelden

Aanmelden gaat door het sturen van een berichtje naar Bunnik @ Pateo.nl (zonder spaties). Kom je met meerdere personen, geef dan graag ook even de andere namen en e-mailadressen aan.

 

 

Pateo.nl : Wholly Science