Geheel Ontwaken

 

Ieder dag opnieuw ervaren we het fysieke ontwaken (zolang we leven). We worden dan wakker in de fysieke wereld. We weten daarnaast allemaal dat er meer is dan alleen deze fysieke werkelijkheid. Dat wat boven de fysieke wereld uitstijgt kunnen we aanduiden als de spirituele wereld. Door spiritueel te ontwaken worden we wakker in deze spirituele wereld. Er is echter nog een derde ontwaken, wat we ‘Geheel Ontwaken’ kunnen noemen.

 

Op vrijdagavond 5 september 2014 legt Dr. Johan Oldenkamp in zijn geboorteplaats Groningen de essentie uit van deze Wholly Awakening. Via het fysieke ontwaken makken we het lichaam wakker. Via het spirituele ontwaken makken we de Ziel wakker. En via Geheel Ontwaken maken we uiteindelijk ook de Geest wakker. Pas daarna kunnen we spreken van de drie-eenheid van Lichaam, Ziel en Geest.

 

Velen praten over ziel en geest, zonder wetenschappelijk te begrijpen wat beide nu echt zijn. Na jarenlang onderzoek te hebben gedaan, begrijpt Johan inmiddels wel hoe het allemaal zit. Om dat uit te kunnen leggen heeft hij ‘Wholly Science’ ontwikkeld. Wholly Science is de allesomvattende wetenschap van het geheel. Dit geheel omvat zowel onze fysieke realiteit (beneden), als de metafysieke realiteit (boven). Wholly Science is niet moeilijk te begrijpen voor mensen met een open mind. Wie echter angstvallig vast wil blijven houden aan de oude dogma’s, die zal daar via Wholly Science onvermijdelijk mee worden geconfronteerd.

 

Locatie

Multifunctioneel Centrum De Wijert / Helpman, P.C. Hooftlaan 1a, 9721 JM Groningen

 

Programma

o       19:30 uur tot 20:00 uur: zaal open en inloop

o       20:00 uur tot 22:30 uur: Presentatie ‘Geheel Ontwaken’

o       22:30 uur tot 23:00 uur: napraten en uitloop

 

Spreker

De lezing wordt gegeven door Johan Oldenkamp, grondlegger van Wholly Science. Johan is auteur van 30 boeken (voornamelijk over Wholly Science). Zijn meertalige website is Pateo.nl (link). Johan staat erom bekend de meest ingewikkelde zaken op een opvallend eenvoudige manier te kunnen uitleggen. Hij is namelijk gedreven om zaken tot op het bot te willen begrijpen.

 

Deelnamekosten

Entreegeld bedraagt 12,50 per persoon, per contant aan de deur te voldoen.

 

Aanmelden

Aanmelden via: groningen @ pateo.nl (zonder spaties). Kom je met meerdere personen, geef dan graag ook even de andere namen en e-mailadressen door.

 

Boeken

Rondom deze presentatie kunnen de volgende boeken worden gekocht:

o       Wakkere Wetenschap; De illusie van materie voorbij’ (tweede druk: € 16)

o       Understanding God; The Wholly Science Handbook’ (tweede druk: € 17)

 

Pateo.nl : Wholly Science