Kennismakingsmiddag Wholly Science

 

De zes wereldreligies (Hindoeïsme, Judaïsme, Boeddhisme, Christendom, Islam en New Age) hebben veel waarheden verdraaid en bieden op z’n best halve waarheden. Wie echter alles wat deze religies te bieden hebben rücksichtslos afdoet als onwaar, die gooit de spreekwoordelijke baby samen met het badwater weg. Wholly Science stelt ons in staat om voor iedere religie het kaf van het koren te scheiden, want dat spreekwoordelijke koren kunnen we zeer goed gebruiken voor onze spirituele groei, in tegenstelling tot het kaf.

 

Op zondagmiddag 29 juni a.s. wordt in ‘De Hooizolder’ te Bunnik (iets ten oosten van Utrecht) een algemene Kennismakingsmiddag Wholly Science gehouden. Deze middag is bedoeld voor iedereen die wel eens de smaak van Wholly Science wil proeven.

 

Locatie

De ingang naar ‘De Hooizolder’ is aan de achterzijde van de boerderij aan de Rijsbruggerweg 1a te 3981 HN Bunnik (google maps). Er is een ruime parkeerplaats aan de zijkant van het pad met betonnen platen dat voorheen doorliep tot aan de Achterdijk. Voor reizigers met het openbaar vervoer zal worden getracht een lift te arrangeren vanaf het treinstation van Bunnik. Geef dit dan duidelijk aan bij de aanmelding, evenals de aankomsttijd.

 

Programma

o       12:30 uur tot 13:00 uur: inloop met koffie en thee

o       13:00 uur tot 14:30 uur: Kennismaken met Wholly Science, deel 1

o       14:30 uur tot 15:00 uur: pauze met koffie en thee

o       15:00 uur tot 16:30 uur: Kennismaken met Wholly Science, deel 2

o       16:30 uur tot 17:30 uur: napraten en uitloop

 

Spreker

De lezingen worden gegeven door Dr. Johan Oldenkamp, grondlegger van Wholly Science. Johan is auteur van 28 boeken (voornamelijk over Wholly Science). Zijn meertalige website is Pateo.nl (link). Johan staat erom bekend de meest ingewikkelde zaken op een opvallend eenvoudige manier te kunnen uitleggen. Hij is namelijk gedreven om zaken tot op het bot te willen begrijpen.

 

Deelnamebijdrage

De individuele deelnamebijdrage bedraagt € 10.

 

Aanmelden

Aanmelden gaat door het sturen van een berichtje naar Johan @ Pateo.nl (zonder spaties). Kom je met meerdere personen, geef dan graag ook even de andere namen en e-mailadressen aan. Er wordt deze keer niet geantwoord met een bevestigingsmail. Wel ontvangt iedere aanmelder, waarvoor dit nog niet het geval is, vervolgens de wekelijkse Pateo Nieuwsbrief (tenzij anders aangegeven).

 

Boeken

Tijdens deze kennismakingsmiddag kunnen het Engelstalige boek met als titel ‘Understanding God; The Wholly Science Handbook’ en het Nederlandstalige boek getiteld ‘Wakkere Wetenschap; De illusie van materie voorbij’ worden ingezien en/of aangeschaft. Klik hier om meer te lezen over deze boeken. Wie minimaal één boek koopt, krijgt daarbij een gratis exemplaar van een Frontier Magazine (ter waarde van € 5,95), zolang de voorraad strekt.

 

Pateo.nl : Wholly Science