Gelijk Boven, Zo Beneden

 

Aan de hand van het esoterische spreekwoord ‘gelijk Boven, zo Beneden’ legt Dr. Johan Oldenkamp op vrijdagavond 19 september in het plaatsje De Kwakel (tussen Aalsmeer en Uithoorn) de essentie uit van Wholly Science. Wholly Science is de allesomvattende wetenschap van het geheel. Dit geheel omvat zowel onze fysieke realiteit (beneden), als de metafysieke realiteit (boven). Wholly Science is niet moeilijk te begrijpen voor mensen met een open mind. Wie echter angstvallig vast wil blijven houden aan de oude dogma’s, die zal daar via Wholly Science onvermijdelijk mee worden geconfronteerd.

 

Locatie

‘Centrum Zonnewijzer’, Bedrijvenweg 24, 1424 PX De Kwakel

 

Programma

o       19:30 uur tot 20:00 uur: zaal open en inloop

o       22:00 uur tot 22:30 uur: Presentatie ‘Gelijk Boven, zo Beneden’

o       22:30 uur tot 23:00 uur: napraten en uitloop

 

Spreker

De lezing wordt gegeven door Johan Oldenkamp, grondlegger van Wholly Science. Johan is auteur van 28 boeken (voornamelijk over Wholly Science). Zijn meertalige website is Pateo.nl (link). Johan staat erom bekend de meest ingewikkelde zaken op een opvallend eenvoudige manier te kunnen uitleggen. Hij is namelijk gedreven om zaken tot op het bot te willen begrijpen.

 

Deelnamekosten

Entreegeld bedraagt 12,50 per persoon, per contant aan de deur te voldoen.

 

Aanmelden

Aanmelden via: info @ healingsoundmovement.com (zonder spaties), graag met een afschrift aan johan @ pateo.nl (zonder spaties). Kom je met meerdere personen, geef dan graag ook even de andere namen en e-mailadressen door.

 

Boeken

Rondom deze presentatie kunnen de volgende boeken worden gekocht:

o       Wakkere Wetenschap; De illusie van materie voorbij’ (€ 16)

o       Dienen onder God; Over de essentie van ware Godsdienst’ (€ 5)

o       Understanding God; The Wholly Science Handbook’ (€ 17)

 

Pateo.nl : Wholly Science