Maak kennis met Wholly Science

 

Wholly Science is de hereniging van zuivere wetenschap en ware godsdienst. De grondlegger van Wholly Science is de allround wetenschapper Dr. Johan Oldenkamp, auteur van 28 boeken, voornamelijk over Wholly Science. Wholly Science is de ultieme synthese van vele zaken die ten onrechte uit elkaar zijn getrokken, zoals fysica end metafysica, chemie en alchemie, astronomie en astrologie, natuurlijk en bovennatuurlijk, en normaal en paranormaal. Wie je weten hoe psychologie, neurofysiologie, sociologie, geschiedkunde, theologie, filosofie en antropologie allemaal over hetzelfde gaan, en hoe dit samenhangt met biologie, wiskunde, natuurkunde en scheikunde, kom dan op zaterdagavond 11 januari 2014 naar De Lezing in Heemstede (Noord-Holland).

 

Locatie

Stormvogelweg 1, 2106 DA Heemstede

 

Tijden

o       19:30 uur tot 20:00 uur: inloop & ontvangst

o       20:00 uur tot 21:00 uur: eerste deel van de lezing

o       21:00 uur tot 21:15 uur: korte pauze

o       21:15 uur tot 22:30 uur: tweede deel van de lezing

o       22:30 uur tot 23:00 uur: napraten & uitloop

 

Spreker

Meer informatie over Johan en over Wholly Science is te vinden op zijn meertalige website is Pateo.nl (link). Johan staat erom bekend de meest ingewikkelde zaken op een opvallend eenvoudige manier te kunnen uitleggen. Hij is namelijk gedreven om zaken tot op het bot te willen doorgronden om het zo volledig te kunnen begrijpen.

 

Entreegeld

Kaartjes in de voorverkoop (tot 5 januari) kosten € 10,- per persoon (inclusief koffie, thee, water en koekje). Aan de zaal bedraagt het entreegeld € 12,50 per persoon. De opbrengst van deze kaartverkoop komt geheel ten goede aan charitatieve doel ‘Desire & Give’.

 

Organisatie

De organisatie is in handen van De Lezing. Nadere informatie over de betaling van het entreegeld en hoe aan te melden zijn te vinden op de website van De Lezing (link).

 

Boeken

Voor en na beide presentaties kunnen Johans nieuwste Engelstalige boek (met als titel ‘Understanding God; The Wholly Science Handbook’) en zijn twee meest recente Nederlandstalige boeken (getiteld ‘Wakkere Wetenschap; De illusie van materie voorbij’ en ‘Dienen onder God; Over de essentie van ware Godsdienst’) worden ingezien en/of aangeschaft. Klik hier om meer te lezen over deze boeken. Wie minimaal één boek koopt, krijgt daarbij een gratis exemplaar van een Frontier Magazine (ter waarde van € 5,95), zolang de voorraad strekt.

 

Pateo.nl : Wholly Science