P E R S B E R I C H T

 

De Kerstman is Jezus

 

De personage van de Kerstman is een personificatie van de zon. Ook de personage van Jezus is een verpersoonlijking van de zon (van God). Dit betekent dus dat de Kerstman gelijk is aan Jezus. Deze opmerkelijke conclusie komt voort uit onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door allround wetenschapper Dr. Johan Oldenkamp.

 

Er is geen enkel historisch bewijs voor het veronderstelde bestaan als mens van zowel de Kerstman als Jezus. Beide fictieve personages zijn gecreëerd om ons te helpen de celestijnse dynamiek te leren begrijpen. Daarentegen zijn de bewijzen dat zowel de Kerstman als Jezus personificaties zijn van de zon overweldigend. Dr. Oldenkamp heeft dit bewijsmateriaal samengevat in een kort online artikel dat vrijelijk beschikbaar is via zijn meertalige website Pateo.nl (link).

 

Eerder dit jaar schreef Dr. Oldenkamp het boek ‘Understanding God’. Op grond van de basiskennis uit dit handboek doet hij tegenwoordig de ene ontdekking na de andere. Hoewel de mainstream media tot op heden telkens trachten om zijn verbazingwekkende onthullingen te blijven negeren, beginnen meer en meer mensen de echte waarheid van zijn werk in te zien. Ongeveer tweeduizend jaar geleden liep dus er geen man genaamd Jezus rond op het aardoppervlak, ondanks wat velen geloven. Echter, het begint er toch steeds sterker op te lijken dat er tegenwoordig wel degelijk een Christus onder ons is. Toch kan alle aandacht veel beter gaan naar de boodschap, dan naar de boodschapper, aldus Dr. Oldenkamp.

 

Voorgaande persberichten:

o        ‘De Tien Geboden eindelijk ontraadseld’ (link)

o        ‘God heeft de mens niet geschapen’ (link)

 

________________________________________

 

Niet voor publicatie:

Johan Oldenkamp is telefonisch te bereiken via 06 1676 4494. Zijn emailadres is Johan @ Pateo.nl (zonder spaties).

 

Wil je helpen door dit persbericht door te sturen naar zoveel mogelijk mensen, inclusief de pers?

 

Dit persbericht is ook beschikbaar in het Engels (link), het Duits (link), het Italiaans (link) en het Roemeens (link).

 

Ook gepubliceerd op:

o        FrontierWorld.nl (link)

o        HP De Tijd.nl (link)