P E R S B E R I C H T

 

God heeft de mens niet geschapen

 

Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek heeft onomstotelijk aangetoond dat God de mens niet heeft geschapen (link). Dat de mens zou zijn geëvolueerd uit de aap ligt nog veel verder van de waarheid, aldus allround wetenschapper Dr. Johan Oldenkamp. Hoe het werkelijk is gegaan staat nota bene beschreven in het eerste hoofdstuk van de Bijbel. Het probleem was echter dat er bij de vertaling van de oorspronkelijke spijkerschrifttekst naar het Hebreeuws grote fouten zijn gemaakt. Nu Oldenkamp deze fouten heeft hersteld, is het opeens volkomen duidelijk hoe de mens wel is ontstaan.

 

Eerder dit jaar schreef Oldenkamp het boek ‘Understanding God’. Op grond van de basiskennis uit dit handboek doet hij tegenwoordig de ene ontdekking na de andere. Vorige week onthulde deze onbezoldigde onderzoeker ook al de ware betekenis van de Tien Geboden (link). Daarna volgden de verrassende verklaringen voor de werkelijke viering van Kerstmis, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren (link).

 

De onthullingen van Oldenkamp zetten de wereld zoals de meeste mensen deze kennen volledig op de kop. Zelf vindt hij dat de zaken hierdoor juist weer recht worden zet, nadat ze duizenden jaren ten onrechte waren omgedraaid. Meer hierover is te lezen op de website Pateo.nl (link).

 

 

________________________________________

 

Niet voor publicatie:

Johan Oldenkamp is telefonisch te bereiken via 06 1676 4494. Zijn emailadres is Johan @ Pateo.nl (zonder spaties).

 

Wil je helpen door dit persbericht door te sturen naar zoveel mogelijk mensen, inclusief de pers?

 

Dit persbericht is ook beschikbaar in het Engels (link), in het Duits (link) en in het Italiaans (link).