Van Macht via Kracht naar Heelheid

 

Zondag 29 september 2013 in Naarden

 

Voor meer en meer mensen wordt het volstrekt duidelijk dat we nu een zeer bijzondere tijd meemaken, waarin een fundamentele transformatie plaatsvindt. Ook al geeft het geheel soms een chaotische indruk, toch wordt voor steeds meer mensen duidelijk dat er een (Goddelijke) samenhang is en er een bedoeling achter zit. Dat kunnen we ‘Het Grotere Plaatje’ noemen. Het kernwoord in dit grotere plaatje is ‘bewustzijn’, waar het feitelijk allemaal om draait.

 

Op zondag 29 september a.s. zal allround wetenschapper Dr. Johan Oldenkamp (auteur van 27 boeken) zijn inzichten delen, waarmee de contouren van ‘Het Grotere Plaatje’ duidelijker kunnen worden. Hij presenteert daarbij zijn visie op onze werkelijkheid en de grote transformatie die daarin gaande is.

 

In deze presentatie legt Johan de nadruk op de sprong naar het allerhoogste niveau van bewustzijn. Dat niveau noemt hij Heelheidsbewustzijn. De sprong daar naartoe is die van Dualiteit naar Heelheid. De bewustzijnssprong die daaraan vooraf gaat is die van Macht naar Kracht. Omdat velen zelfs die sprong nog steeds niet hebben gemaakt staat Johan daar in zijn presentatie uitgebreid bij stil.

 

Johan wordt alom geprezen om zijn gave gecompliceerde zaken eenvoudig te kunnen uitleggen en de onderlinge samenhang van alles overtuigend naar voren te brengen. Meer informatie hierover is vinden op de website van Johan: Pateo.nl.

 

Organisatie: Werkgroep De Nieuwe Mens

Kijk voor meer informatie op: Werkgroep De Nieuwe Mens.nl.

 

Wanneer, waar, hoe laat, kosten

o       Wanneer? Zondag 29 september 2013

o       Waar? De Besanthal van het Theosofisch Centrum, Meentweg 9 (verlengde van de Flevolaan) in Naarden

o       Tijd? De lezing begint om 10.30 uur en eindigt om ca. 13.00 uur, met halverwege een pauze voor thee of koffie. De zaal is open vanaf 9.30 uur.

o       Entreegeld? € 12,- per persoon.

 

Aanmelden

Dit gaat via de website van de organisatie: link. De kaartverkoop voor deze lezing start eind augustus, nadat de programmaboekjes zijn verzonden.

 

Deel deze uitnodiging gerust met anderen binnen jouw netwerk.