Bewustwording van Heelheid

 

Wegens familieomstandigheden is deze bijeenkomst uitgesteld, naar verwachting met enkele weken. Hou de agenda van Pateo.nl in de gaten voor de nieuwe datum.

 

Woensdagavond 25 september in Almelo

 

Voor steeds meer mensen wordt het volstrekt duidelijk dat we nu een zeer bijzondere tijd meemaken, waarin een fundamentele transformatie plaatsvindt. Ook al geeft het geheel soms een chaotische indruk, toch wordt voor steeds meer mensen duidelijk dat er een samenhang is en er ook een bedoeling achter zit. Dat kunnen we ‘Het Grotere Plaatje’ noemen.

 

Wie zelf op onderzoek uitgaat, die komt er vroeg of laat achter dat de overheden, de (mainstream) media, de universitaire wetenschappen, de reguliere zorg en de georganiseerde religies ons niet helpen om dat grotere plaatje te zien. Sterker nog, ze doen misschien wel hun uiterste best om te voorkomen dat we de grote lijnen van dit grotere plaatje gaan ontwarren.

 

Op woensdagavond 25 september a.s. zal allround wetenschapper Dr. Johan Oldenkamp (auteur van 27 boeken) in Almelo zijn inzichten delen, waarmee de contouren van ‘Het Grotere Plaatje’ zichtbaar worden. Hij presenteert daarbij in samenspraak met de aanwezigen zijn visie op onze werkelijkheid en de grote transformatie die daarin gaande is. Daarbij gaat het er niet om wie wel of niet gelijk heeft, maar om alle puzzelstukjes op de spreekwoordelijke tafel te krijgen. Op basis daarvan mag dan iedereen zelf conclusies trekken.

 

In deze presentatie legt Johan de nadruk op de sprong naar het allerhoogste niveau van bewustzijn. Dat niveau noemt hij Heelheidsbewustzijn. De sprong daar naartoe is die van Dualiteit naar Heelheid. De bewustzijnssprong die daaraan vooraf gaat is die van Macht naar Kracht. Omdat velen zelfs die sprong nog steeds niet hebben gemaakt staat Johan daar in deze presentatie uitgebreid bij stil.

 

Johan wordt alom geprezen om zijn gave gecompliceerde zaken eenvoudig te kunnen uitleggen en de onderlinge samenhang van alles overtuigend naar voren te brengen. Meer informatie hierover is vinden op de website van Johan: Pateo.nl. Klik hier om meer over Johan zelf te lezen.

 

Wanneer, waar, hoe laat, kosten

o       Wanneer? Woensdagavond 25 september 2013 van 20:00 uur tot 22:30 uur, met halverwege een korte pauze. De inloop is vanaf 19:30 uur

o       Waar? Oranjestraat 5, 7607 BH Almelo

o       Entree? Vrije gift.

 

Aanmelden

Via een emailbericht naar Almelo @ Pateo.nl (zonder spaties). Het kan enige dagen duren voordat een bevestigingsbericht retour kan worden gestuurd.

 

Vervolg

Op woensdagavond 30 oktober wordt op dezelfde locatie en tijdens deze tijden een vervolgbijeenkomst gehouden, waarbij inhoud vooraf wordt afgestemd op de behoeften van deelnemers.

 

Deel deze uitnodiging gerust met anderen binnen (jo)uw netwerk.