Bewustwording van Heelheid

 

Zondag 22 september in Lisse (Zuid-Holland)

 

Voor steeds meer mensen wordt het volstrekt duidelijk dat we nu een zeer bijzondere tijd meemaken, waarin een fundamentele transformatie plaatsvindt. Ook al geeft het geheel soms een chaotische indruk, toch wordt voor steeds meer mensen duidelijk dat er een samenhang is en er ook een bedoeling achter zit. Dat kunnen we ‘Het Grotere Plaatje’ noemen.

 

Wie zelf op onderzoek uitgaat, die komt er vroeg of laat achter dat de overheden, de (mainstream) media, de universitaire wetenschap, de reguliere zorg en de georganiseerde religies ons niet helpen om dat grotere plaatje te zien. Sterker nog, ze doen misschien wel hun uiterste best om te voorkomen dat we de grote lijnen van dit grotere plaatje gaan ontwarren.

 

Op zondag 22 september a.s. zal allround wetenschapper Dr. Johan Oldenkamp (auteur van 27 boeken) in Lisse zijn inzichten delen, waarmee de contouren van ‘Het Grotere Plaatje’ zichtbaar worden. Hij presenteert daarbij in samenspraak met de aanwezigen zijn visie op onze werkelijkheid en de grote transformatie die daarin gaande is. Daarbij gaat het er niet om wie wel of niet gelijk heeft, maar om alle puzzelstukjes op de spreekwoordelijke tafel te krijgen. Op basis daarvan mag dan iedereen zelf conclusies trekken.

 

In deze presentatie legt Johan de nadruk op de sprong naar het allerhoogste niveau van bewustzijn. Dat niveau noemt hij Heelheidsbewustzijn. De sprong daar naartoe is die van Dualiteit naar Heelheid. De bewustzijnssprong die daaraan vooraf gaat is die van Macht naar Kracht. Omdat velen zelfs die sprong nog steeds niet hebben gemaakt staat Johan daar in deze presentatie uitgebreid bij stil.

 

Johan wordt alom geprezen om zijn gave gecompliceerde zaken eenvoudig te kunnen uitleggen en de onderlinge samenhang van alles overtuigend naar voren te brengen. Meer informatie hierover is vinden op de website van Johan: Pateo.nl. Klik hier om meer over Johan zelf te lezen.

 

Wanneer, waar, hoe laat, kosten

o       Wanneer? Zondag 22 september 2013

o       Waar? Spiritueel en Informatief Centrum Asmara, per adres: Hotel Flora te Hoofdstraat 55 in 2181 EB Hillegom NIEUWE LOCATIE: Nassaupark 7, 2161 KK Lisse.

o       Tijd? De inloop is vanaf 11.30 uur (NB. Aangepaste tijden). Deel 1 van de interactieve lezing is van 12:00 tot 13:30 uur. Daarna is er een korte (lunch-) pauze. Deel 2 van de interactieve lezing is van 14:00 tot 15:30 uur. Daarna is er ruimte om na te praten.

o       Entree? € 12 p.p.

 

Organisatie: Asmara

Website: Asmara Centrum.nl

 

Aanmelden

Via een emailbericht naar corrievantilborg @ hotmail.com (zonder spaties) of per telefoon: 0252-417388.

 

Deel deze uitnodiging gerust met anderen binnen (jo)uw netwerk.