Pateo Nieuwsbrief slaat een week over

 

De Pateo Nieuwsbrief van 12 september 2013 komt te vervallen. Ik ben de komende week namelijk zeer waarschijnlijk niet in staat deze nieuwsbrief rond te mailen (in verband met het bezoek van Santos Bonacci aan Nederland). Om het een beetje goed te maken, volgen hier enkele tips voor verder onderzoek.

 

De familie Rothschild wil alle centrale banken in handen hebben

De naam Rothschild komt van het Duitse rot Schild, wat ‘rood schild’ betekent. Deze naam is dus gebaseerd op het familiewapen van deze van oorsprong Duitse familie. Deze Rothschilds zijn één van de rijkste families op deze planeet. Ze zijn zo rijk geworden doordat ze in 1815 de Bank of England hebben overgenomen, en daarna nagenoeg alle centrale banken op deze planeet. Voor de aanslagen van 9/11 waren echter de centrale banken van de volgende landen nog (steeds) niet in handen van deze familie (in alfabetische volgorde): Afghanistan, Cuba, Irak, Iran, Libië, Noord-Korea, Soedan en Syrië. Na de valse beschuldigingen volgend op 9/11 is via oorlogsgeweld als eerste de centrale bank in Afghanistan gestolen in 2001, en daarna in 2003 die van Irak. In 2011 volgden Soedan en Libië. Nu zijn er dus nog vier landen niet onder controle van deze Rothschilds: Cuba, Iran, Noord-Korea en Syrië. Bovendien heeft Rusland zich in 2006 uitgekocht, en hoort dus ook in dit rijtje. Daarom zijn deze vijf landen de vijanden van het zogenaamde ‘Vrije Westen’ (lees Rothschild-slavenstaten). En daarom moet er koste wat kost een oorlog komen tegen Syrië. Mocht Rusland openlijk de kant van Syrië kiezen, dan is dat voor de Rothschilds alleen maar goed, want dat land moet immers ook weer door hen terug veroverd worden. Het is feitelijk dus gewoon een spelletje Risk voor deze familie. Hun speciale opdrachtkaart is: Verover alle landen. In de onderstaande video legt een jonge dame uit Syrië dit zeer duidelijk uit.



Is Ison het echte verhaal, en de oorlogsdreiging slechts afleiding?

Via het Engelstalige nieuws van vandaag op Pateo.nl heb ik twee video’s gedeeld waaruit we kunnen opmaken dat de USA-regering vanaf oktober volledig is voorbereid op een grote ramp, die naar alle waarschijnlijkheid te maken heeft met de passage van de ‘komeet’ Ison. Ik deel dit niet om angst te zaaien, maar omdat ik vind dat iedereen het recht heeft om te weten wat ons boven het hoofd hangt. Van de officiële instanties hoeven we namelijk helemaal niets te verwachten, wat ik ronduit schandalig vind.

 

Met hartegroet,

Johan Oldenkamp

 

Vrijdagochtend, 6 september 2013