Zondag 14 juli: Open kennismakingsdag Wholly Science

 

Wil je nu wel eens weten wat Wholly Science precies is, maar dan zonder dat jouw hersenen worden ‘gekraakt’, kom dan op zondag 14 juli a.s. naar Centrum Goud in het Achterhoekse Eibergen voor de open kennismakingsdag Wholly Science, die voor alle duidelijkheid geheel in het Nederlands wordt gegeven. Ook het entreegeld kan geen bezwaar vormen, want je bepaalt zelf op basis van vrije gift achteraf wat het jou waard is gebleken.

 

Locatie

Het Centrum Goud (link) is gevestigd aan de Hemstea 3 in 7152 BD Eibergen (telefoon 0545-475398). Voor de routeplanner kun je het beste ‘Hondevoort 18’ ingeven, want daar kun je parkeren.

 

Tijden

De open kennismakingsdag Wholly Science bestaat uit 3 delen, die zowel gezamenlijk als ieder apart kunnen worden bijgewoond. De tijden van deze drie delen zijn van 11:00 uur tot 12:30 uur, van 13:30 uur tot 15:00 uur en van 15:30 uur tot 17:00 uur. Een half uur voorafgaand aan iedere lezing is de zaal open voor inloop.

 

Programma

o       11:00 uur tot 12:30 uur: De Samenspelende Essenties (Aether, Vuur, Water, Lucht en Aarde)

o       13:30 uur tot 15:00 uur: De 9 niveaus van bewustzijn

o       15:30 uur tot 17:00 uur: De wederkomst van Nibiru?

 

Spreker

De lezingen worden gegeven door Dr. Johan Oldenkamp, grondlegger van Wholly Science. Johan is auteur van 27 boeken (voornamelijk over Wholly Science). Zijn meertalige website is Pateo.nl (link). Johan staat erom bekend de meest ingewikkelde zaken op een opvallend eenvoudige manier te kunnen uitleggen. Hij is namelijk gedreven om zaken tot op het bot te willen begrijpen.

 

Eten en drinken

Het Centrum Goud beschikt over een keuken waar warme en koude dranken en gerechten kunnen worden besteld.

 

Deelnamekosten

Vrije gift (iedere deelnemer krijgt bovendien een gratis exemplaar van een Frontier Magazine t.w.v. € 5,95)

 

Aanmelden

De keuken van Centrum Goud wil graag een beeld hebben van het aantal deelnemers per lezing. Daarom het vriendelijke verzoek je vooraf aan te melden. Dat gaat door het sturen van een berichtje naar Johan @ Pateo.nl (zonder spaties) waarin je als code aangeeft: ‘1’ voor de eerste lezing, ‘2’ voor de tweede lezing en/of ‘3’ voor de derde lezing (‘123’ betekent dus alle drie lezingen, en bijv. ‘23’ betekent alleen de twee laatste). Kom je met meerdere personen, geef dan dit aantal ook aan. Er wordt deze keer niet geantwoord met een bevestigingsmail. Wel ontvangt iedere aanmelder vervolgens de wekelijkse Pateo Nieuwsbrief (tenzij anders aangegeven).

 

Boeken

Tijdens de pauzes kunnen Johans nieuwste Engelstalige boek (met als titel ‘Understanding God; the Wholly Science Handbook’) en zijn meest recente Nederlandstalige boek (getiteld ‘Wakkere Wetenschap; De illusie van materie voorbij’) worden ingezien en/of aangeschaft. Klik hier om meer te lezen over deze boeken.

 

Pateo.nl : Wholly Science