Woensdag: schoonSOP’N van de politiek

 

De nieuwe volksbeweging SOPN is helemaal klaar met de oude politiek. De SOPN moet namelijk volstrekt niets hebben van de achterkamertjespolitiek, de struisvogelpolitiek en de vriendjespolitiek van de oude partijen. Daarom houdt de SOPN woensdag aanstaande een grote schoonmaakmars in Den Haag. Wil jij meehelpen om Nederland te bevrijden van de vieze, oude politiek, kom dan op 29 augustus om 11:30 uur naar het Centraal Station in Den Haag. Van daar lopen we al flyerend naar het Binnenhof.

 

Wat neem je mee? Schoonmaakspullen! Denk hierbij aan een emmer, borstel, bezem, vloermop, dweilen, doeken, raamtrekker,  enz.

 

Wat trek je aan? Een blauw SOPN t-shirt, als je die hebt, en eventueel een blauwe overall, poetskleding, schort, enz. (SOPN-shirts zullen ter plaatse ook gekocht kunnen worden, dus heb je die nog niet, dan kun je die kopen voor € 15,00).

 

Ken je mensen die mee zouden willen doen? Schakel je volledige netwerk in! Gebruik e-mail, facebook, twitter, hyves, LinkedIn en wat je maar kunt bedenken om deze actie bekend te maken en te verspreiden!

 

Heb je contacten in de schoonmaakbranche? Informeer en activeer deze. Veel van deze mensen participeren met ons en staan achter onze ideeën.

 

Na afloop houdt de SOPN een grote persconferentie in Nieuwspoort, vanaf 14:00 uur (link). Tijdens deze persconferentie zal de SOPN diverse, spraakmakende onthullingen doen. Deze persconferentie vindt plaats in de samengevoegde zalen ‘Wandelgangen 1’ en ‘Wandelgangen 2’.

 

De tijd van vernieuwing is NU! Kom daarom woensdag massaal naar Den Haag. Samen maken we het verschil.

 

Zeist, zaterdagochtend 25 augustus 2012,

Johan Oldenkamp,

Lijsttrekker van de SOPN (link)

 

Ook geplaatst op:

o        SOPN.nl (met reactiemogelijkheid)