Manifestatie ‘Zorgeloos gezond’


Op vrijdagmiddag 16 maart a.s. vindt in Zeist de Manifestatie ‘Zorgeloos gezond’ plaats. De aanleiding voor deze manifestatie is de executieverkoop van de inboedel van Johan Oldenkamp omdat hij principieel weigert om een zorgverzekering af te sluiten.

 

Klik hier om een kort persbericht daarover te lezen.

 

Klik hier om meer over de motivatie van Johan te lezen.

 

Vanuit het hele land hebben medestanders toegezegd bij deze manifestatie aanwezig te zullen zijn. Het is de bedoeling dat deze manifestatie een zeer positieve uitstraling heeft. Zo zal er bijvoorbeeld ook een kinderfeest zijn.

 

 

Locatie:

 

Nijenheim 1426

3704 VG in Zeist

 

 

Programma:

 

13:30 uur: Persconferentie

14:00 uur: Executieverkoop

14:30 uur: Informatiemarkt over Artabana.nl (link)

 


Video-interviews:
Verslaggeving door de media:

 

Vanuit de zogeheten sidestream media komen in ieder geval drie televisieploegen en drie radioploegen verslag doen van deze manifestatie:

o       Healing Sound Movement Televisie: link

o       Niburu Televisie: link

o       Grenswetenschap.nl (video): link

o       Argusoog Radio: link

o       Niburu Radio: link

o       Finding Voices Radio: link

 

Daarnaast kan deze manifestatie rechtstreeks op het internet worden gevolgd via een livestream op Imagine 2B.com. Ook maakt MuHaCiRo een sfeerreportage van deze feestelijke bijeenkomst.

 

Vanuit de mainstream media heeft RTV Utrecht aangegeven wellicht ook te komen om verslag te doen. Klik hier voor een artikel hierover door RTV Utrecht. Daarnaast is Johan op woensdagmiddag 29 februari 2012 geïnterviewd door het AD Utrechts Nieuwsblad, wat heeft geleid tot een bijna paginagroot artikel in de krant van donderdag 1 maart 2012 op bladzijde 8 (PDF; reactie: ten onrechte wordt in dat artikel gesuggereerd dat Johan een wanbetaler zou zijn; Johan weigert een zorgverzekering af te sluiten en hij weigert de boetes daarover te betalen).Overig:

o       Uitnodiging via Facebook: link

 

(Deze webpagina zal telkens worden bijgewerkt aan de hand van nieuwe ontwikkelingen.)